Ktorá špirála je najlepšia?

bonbonik

no ja mam oriflame wonder lash .. aj ked som tuzila skor po maybelline taka ta z dvoch "faz" co pozostava, ale tuto som dostala do daru .. a musim povedat,, ze je celkom fajn.. mne v podstate vsetky spirali rovnako vytocia riasi .. aj vam urcite.. kazda spirala je UPLNE rovnaka len CENOVO O-D-L-I-S-N-A

duška

Ja už roky používam Maybelline v modrom alebo čierom obale a nevymenila by som ich za nič.Lenže každá z nás má iné mihalnice a nie každej vyhovuje rovnaká značka.Mne napr.nerobí pekné mihalnice žltá Maybellinka ale pri čiernej ich mám úžasné.

ewulka151

juuj moja kazdy nema tolko penazi na spiralu ze dior a lancome, preboha, ty co pracujes v televizii ked take drahe spiraly kupujes ?? :))))

jaja

Najlepsia je DIORSHOW jednoznacne a Lancôme Hypnôse a ani od MaxFaktoru niesu az take zle... Loreal nieje az tak dobra znacka na maskary

Luulii

Ja ich pouzivam viac. Nikdy ma nesklamali Rimmel spiraly, okrem tej cervenej, ktora rychlo vyschla.
Velmi dobra je Miss Sporty Studio Lash - zeleny obal.
Potom od Oriflame Wonder Lash mascara.
A nikdy viac Maybelline...och!
Max Factor alebo Loreal som este neskusala, ale snad aj k tomu sa dostanem :)
Ono treba ich skusat, kazdu jednu, lebo mne moze pasnut a inej nie...

ewulka151

:Dno neviem, tie odtiene su nejake cudnee, chcelo by to normalny tester ako nazivo..:P... a neviees alebo baby neviete o nejakom lacnejsom ?? :D:D jaa som student nemam 500 sk mesacne na make up :)))))))