Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
ja som bola vzdy spokojna s avon spiralami i oriflame.. len ta z avonu super full je hrozna.. a ani s astor a s rimmel som nebola spokojna.. podla mna sa vobec neoplati davat vela penazi na spiraly, daju sa zohnat aj lacnejsie a castokrat aj lepsie ako tie drahe.. napr. od loreal som mala tu ako volume shocking, ale celu zlatu a bola strasna.. zbytocne vyhodene peniaze.. a teraz som objavila gabriella salvete - vitality a je fajt dobra a to stoji len 109...
moje oci .. zviknu znicoho nic slzit trosku.. ked lezim a pozeram tv. .. a pod.. divne .. aj vam >??...mam len 14 takze drahe spiraly sa mi neoplati kupovat .. vyhliadla som si miss sporty - zvyraznujuca vodoodolna riasenka fabulous lash mascara waterproof 8ml
:d , nevkladaj vela...prehras stavku
To bola reakcia na tvoju certovsku pecku. Certik je bud skrecok alebo macka... stavim sa.
Ten certik je tvoj skrecok??
Filaga... to je aka, taku nepoznam, ale ja mam perfektnu od Bourjois na citlive oci a ta je uzasna. Odporucam :-)