Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
alebo kremove:D:D
moja mama dostava katalog fleur de sante...su tam dobre vyrobky a myslim ze aj celkom kvalitne..su zamerane najma na zdravie pokozky alebo vlasy..ale maju aj rozne licenia a tak...mne odtial mama casto objednava napriklad korektory ale krmove make upy...
co je to za kozmetika ta FLEUR DE SANTE a kde ju mozem zohnat?:)
ja by som potrebovala nejaku spiralu na citlive oci - najlepsie nejaku protialergicku (ak taka vobec existuje) alebo prirodnu.....ktora predlzuje a hlavne zhustuje...poznate taku ?:P
ja mam momentalne spiralu GOSH a je neuveritelne fantasticka!!!
No tak mna akosi vzdy sklamala znacka Maybeline a Rimmel,neviem,vzdy mi na nich nieco vadilo ale zato som maximalne spokojna so spiralami Loreal,myslim ze aj cena sa da zvladnut,este lepsie su spiraly Astor,tie su aj cenovo dostupne a este nikdy ma nesklamali a prijemne ma prekvapila aj znacka Boujoris,len ta je conovo dost narocna,ale kozmetiku maju skutocne super.No som verna Astoru v spiralach.
ja mam L´Oreal - tie su najlepsie na citlive oci,lebo sa lahko podrazdia oci a dlhp vydrzia,jedinou nevyhodou je ich cena:/