Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
ak to tu cita nejaka mladsia baba odporucam miss sporty...nieko hovori ze to su shity v kozmetike ale neviem..spiralu maju velmi dobru...uplne lacnu asi 110 sk...vydrzi strasne dlho krasne sa nanasa na riasy a aj na spodne a nelepi...v kazdej drogerii...
ja som verna astoru jednoznacne co sa tyka spiral,pouzim tie s lycrou,ale vyborna bola aj loreal lash architekt,ale akosi som ju uz davno nevidela a este jedna bola vyborna od Bourjois Paris,bola draha ale vyborna tiez.
ja mam define a-lash ale ja nemam zelenu ale cervenu je fakt super vrelo ju odporucam
Stojí okolo 240sk, stačí pobehať drogérie a spýtať sa na cenu.
KOLKO STOJI TA SPIRALA DEFFINE-A-LASH....PLS ODPISTE MI DAKTO ALE AJ Z KADE STE MI NAPISTE OK??DIKYYY
kolko stoji ta spirala define-a-lash u nas 250 sk kolko u vas a s kade ste ten kto mi odpise
ahoj..najlepsia spirala co som mala je Loreal - Lash Architect, uz ju pouzivam dlho, je sice trochu drahsia, ale podla mojich skusenosti sa neoplati setrit na spiralach...kedysi som pouzivala maybelline - sky high curves, ta bola tiez skvela, ale uz ju nevyrabaju :(
baby, neviete, cca kolko stoja spiraly od clinique? dakujem