Akú špirálu na oči používať

lila.pog

ak to tu cita nejaka mladsia baba odporucam miss sporty...nieko hovori ze to su shity v kozmetike ale neviem..spiralu maju velmi dobru...uplne lacnu asi 110 sk...vydrzi strasne dlho krasne sa nanasa na riasy a aj na spodne a nelepi...v kazdej drogerii...

Slaninnka

ja som verna astoru jednoznacne co sa tyka spiral,pouzim tie s lycrou,ale vyborna bola aj loreal lash architekt,ale akosi som ju uz davno nevidela a este jedna bola vyborna od Bourjois Paris,bola draha ale vyborna tiez.

judy11

ahoj..najlepsia spirala co som mala je Loreal - Lash Architect, uz ju pouzivam dlho, je sice trochu drahsia, ale podla mojich skusenosti sa neoplati setrit na spiralach...kedysi som pouzivala maybelline - sky high curves, ta bola tiez skvela, ale uz ju nevyrabaju :(

mimi20

Ja mam najradsej rimmel extra super lash zo zahnutou kefkou, krasne mi predlzi a vytoci riasy. Skoro ako umele. A je cenovo pristupna. Ostatne od rimmelu nic moc. Dobre su tiez loreal double extension, maybeline XXL a maybeline lash stylist. Nemam rada spiraly od avonu a oriflame.