Akú špirálu na oči používať

bianka

Rimmel Magnif' eyes bola zatial to najlepsie, co som mala, krasne oddelovala a take dlhe riasy mi predtym ziadna maskara nevytvorila, ale zial po par mesiacoch sa tie umelohmotne stetinky nejako polamali...takze nabuduce kupim radsej nieco pruznejsie.

simoneckaa

Aj ja sa chcem vyjadrit k spirale MAYBELLINE DEFINE-A-LASH...kupila mi ju kamoska na meninky a je fakt super!ma faakt husty kartacik a este sa da aj genialne ohybat...krasne to zhusti rie mihalnice a fakt oddeli!!!

mari

chcela by som odpovedat tym ktore sa pytali na spiralu od maybelline DEFINE-A-LASH. vyskusala som uz strasne vela roznych spiral ale tato je nenormalne dobra. krasne predlzi a rozdeli mihalnice. je perfektna a odporucam:)

nasta

ahojte. ja som mala Rimmel aj maybelline, ale najlepsie skusenosti a najviac som spokojna s Loreal a Max Faktor. Su sice o dost drahsie ako spominane znacky ale oplati sa. Mne Loreal aj Max Faktor vydrzia priblizne rok a pouzivam spiralu kazdy den.

nelinka13

baby inak ak by ste chceli a ste z bratislavy tak mi ozvite a ja mam cloveka co mi nosi obojstrannu lorealku za 200 a obojstannu maybelline XXL za 150 a takisto aj kopu inej kozmetiky moje tel c. je 0911141813