Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
Jednoznacne Rimmel Extra Super Lash, nestoji vela, ma kremove zlozenie, nelepi a vyborne zhustuje. Mam ju uz po niekolky raz a nemenila by som.
Momentalne pouzivam spiralu od Maybelline-Volum´ express.Je vyborna:)Ma hrubu a hustu kefku,ktora dobre oddeli riasy a takisto ich aj predlzi.
a mam mihalnice stredne dlhe take tmavsie a hnede oci co s tym am ju pouzivat ci mi to netreba????
no aj ja by som potrebovala poradit lebo mam tvane oci aj obocie a newiem ci si mam dat spiralu alebo nie ze mi netreba.... lebo stale mi hovoria ze budem mat vymylovane mihalnice a budem vypadat ako mumia ze sa nemam malovat ze mam tmave oci ale ja stale newiem co s tym??? nemohli by ste mi poradit???? prosim
Ahoj, vyskusala som uz neuveritelne vela spiral-mam pomerne dlhe ale riedke mihalnice, preto chcem najma zhustenie-Rimmel-najhorsia znacka spiral aka kedy existovala, Maybelline-zelena-nic moc, Lancome-Virtuose-skvela, len rychlo vyschne. Loreal Double Extension-treba ju vediet nanasat, inak zlepovala. Dobra spirala na predlzenie mihalnic bola aj znacka Gosh-v parfumeriach Fann, vobec nezlepovala a vydrzala naozaj dlho-Amazing Lenghten Build. Nedam dopustin na spiralu z Avonu - Daring Curves. Najlepsia spirala co som doteraz mala je Sephora-Brand Lash Plumper, bohuzial tato parfumeria a jej vyrobky su len v okolitych statoch. Vcera som objavila skvelu spiralu Clinique-
High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara.
maybelline sú všetky dobré ja som verná tejto značke a asi aj zostanem
JA nemam dobre skusenosti s maybelline -zelena a ohybny kartacik...nic mi to neurobilo s riasami iba ako keby stmavlo nic viac...mám vela spiral ale ani jedna neni dobra :( neviem aku mám uz vyskusat prosim poradte,...a este mam jednu vec ...riasy mam kratke a rovne ...nepiste ze vytacatko lebo nefunguje mozem robit co chcem rozmyslam o umelych riasach.....PROSIM PORADTE DAKUJEM PEKNE
tak co som vyskusala,tak sa mi osvecila rimmel volume cervena a este som si minule objednala z oriflame wonder lash a musim povedat,ze je uuplne super.
Najlepsia spirala Maybelline DEFINE-A-LASH.Je fakt ze wauuu a ta ohybna kefka proste super vrelo ju odporucam a este aj rimmel Magnif´Eyes tu som tiez mala a bola tiez dobra.