Akú špirálu na oči používať

angeles

ja mam najradsej z Avonu Superfull je to super spirala som vyskusala uz vela aj z oriflamu, aj rimmel tie nie su dobre aj maybelline ale ta z avonu je naj

jancecka

ja som si prvý krát objednala špirálu z avonu, neviem presne ako sa volá, nejaký SHOCK :D a je to fakt šok, nečakala som že špirála za 200,- bude taká dobrá :D naozaj je super, predĺži aj zhusťí, doteraz som používala od maybelline ale táto mi lepšie sedí :D

marisssa

no to viem, ze loreal maju aj v inych drogeriach, ale presne tuto spiralu najst, je umenie.vacsinou ani nie je v predajni medzi svojou znackou...

mirka 23

Marissa, Loreal majú aj v iných drogériách, dokonca aj lacnejšie ako vo Fann, 400sk je vpohode, myslím že vo Fann ju majú za asi 480sk.

marisssa

judy11--- no ja mam najblizsiu fann parfumeriu asi 50km:-)) a kolko stoji?ja som ju naposledy videla za 400sk,ale to bolo pred par rokmi...

mirka 23

Ja používam Max Factor Masterpiece Max, je super. Som s ňou spokojnejšia ako s Loreal. Ale aj Loreal sú dobré, ale zlepujú riasy (aj keď robia super objem a vytočenie). Max Factor vôbec nezlepuje a čo sa týka efektu, je porovnateľná s Loreal, ak nie lepšia.

Lilla, ja Miss Sporty neodporúčam.

marisssa

presne ta Loreal-lash architect je uzasna, ale ani ja som ju uz davno nevidela a stala aj dost vela,ale ten efekt stal za to!:-)
teraz som verna Maybelline-wolume expres modru, ta je tiez super.