Akú špirálu na oči používať

sasenka

mirka ak si vsimnes...,tak jak mas tie ceny k znackam tak hore sa da dat aj v SKK v slovenskych korunach a uz nicc dalej im neplatis pokial si neobjednavas parfem ale za kozmetiku je to konecna cena len platis dan ale to az na slovensko ajk rpides si po to na colnicu a jasne ja som z KOsic ale ziaden problem nebol:)

sasenka

mirka je to super...,ja mam take skusenosti ze jediny problem za co doplacas je ak si objednas parfem tma doplacas inak niee...,ale musela som si po to ist na colnicu:Dale aj tak dat 500sk za diorku a na colnici ci dke som doplacala dan lebo ovsem nase uzasne slovensko tak 19percent...to znamena dat 600korun za spiralu vobec neni vela

mirka 23

Sašenka, pozerala som na tú stránku, no a faktž super ceny sú tam. Jasné že dám radšej 500sk za Dior ako za Max Factor. Dá sa to objednať aj zo Slovenska, resp. pošlú to aj na Slovensko? Lebo bolo tam len Česko. Objednávala si si už cez nich?

mirka 23

Sasenka, asi máš pravdu. Keď si zvykneš na lepšie tak horšiu značku si už nekúpiš. Ja na Dior v parfumérke radšej ani nepozerám, kvôli tej cene.

sasenka

Loreal ma jak najhorsie farby na vlasy tak najhorsie spiraly a zbytocne predrazene yhodit 400sk za spiralu co nema nic do seba.Ja si kupujem Dior ma najlepsie spiraly kvalitne a podla ocakavania,u nas su predrazne cena cca 1200sk ale odporucam pozriet na stranku www.strawberrynet.com tam su omnoho lacnejsie pretoze ovsem predrazne eslovensko a cena je konecna:)dalej chcem poradit ak si chce niekto kupit od yves saint laurent tak radsej nech si nekupuje,ako amju uzasne spiraly urobia nadherne mihalnice ale tak rychlo zoschnu...strasne rychlo...,a to sa stalo aj kamaratke takze naj spirala?jednoducho dior black out alebo dior show:)

marisssa

presne, ja som si raz objednala z avonu spiralu a prisla mi dobre ze nie poloprazdna, vysusena a tie riasy?katastrofa, dolepene,hrudky..

mirka 23

Angeles, tak to si nevyskúšala veľa, samé šitné značky. Čo sa týka maskár, tak najlepšie sú Loreal a Max factor, Avon špirály sú o ničom.