Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
mirka ja som mala yves saint laurent ale rychlo zoschla takze ak ju chces mat na dlhsie tak ne ale ta bola fakt ze sialene dobra...dior je zarucena kvalita uz len ked uvidis stetinku...taka velka husta krasnaa:)spravi ti krasne oci huste oddelene vytocene:)predlzene:)a cierne ja som mala diorshow bola super ale teraz je black out ta je vraj este lepsia tak tu ti odporucam no a kto ma rad take magicke oci ale jemne ze nepridaju tak na obeje a el urobia take caro tak lancome hynose onyx tu mam teraz je taka inaaa:)ale super
ja som pouzivala aj max factorky, ale tato od loreal mi vyhovuje viac. hrudky mi nerobi, sice teraz zacala, ale to ju uz pouzivam 5 mesiac, takze tak. inak s cenami kozmetiky na slovensku je to fakt smutne. keby ste mali cestu do US (alebo niekto znamy :) tak sa tam urcite zasobte. kamosky tam napriklad kupovali lancome, a tie tam stali ( v centre N.Y. -cize tam boli este asi drahsie ako inde ) max. 800 Sk !!!
caute kocky, neda mi nereagovat. ja asi rok pouzivam Loreal Voluminous a je to ta nejlepsia spirala, aku som kedy mala. to len na obhajobu lorealu. je sice pravda, ze som ju kupila v usa, vyskusala a kupila hned dalsie dve (aj pre mamcu )som take dlhe a hlavne huste riasy nikdy nemala. vtip je v tom, ze tam stoji asi 8 dolarov ( cca 160 SKK )videla som ju aj tu v drogerke, este som neskusala, neviem mozno zalezi aj od toho kde sa vyraba. ta z usa je uplne super!!!
mirka ak by si potrebovala pomoct ze nevies ako objednat rada ti pomozem:)inak ti poslu aj maly darcek:)ja som dostala taky lesk na pery jak si budes objednavat sa ta spytaju ci chces gift a este aj farbu si mozes vybrat:)a potom mas rozne zlavy :)ja som si objednala raz diorku aj lancome potom puder bronzovy od dioru vsetko v krasnej cerstvej kvalite prislo a jak malo som velmi spokojna:)
no mne to prislo pred tromi tyzdnami....a musela som si ist na colnicu neviem ze preco nejak tomu nechapem mozno sa to zmeni neviem...
mirka samozrejme ze je:)