Mám 22 rokov, som panic a mam problém s nedostatočnou erekciou. Momentálne mam partnerku s ktorou sa pokúšame už dva mesiace o pohlavný styk no ja niesom schopný dosiahnuť dostatočnú erekciu. Pomaly nás to už prestáva baviť. Neviem čo je to somnou, ani ma nevzrušuje keď sa mi snaží partnerka pomocť rukami, nemám dostatočnú erekciu aby som si mohol nasadiť kondóm. Pritom si myslím že v partnerke neni chyba lebo ju milujem. Občas keď sa spolu prechádzame po meste tak mám zase problém že mám erekciu ale ked sme u mňa doma tak nič. Tento istý problém som mal aj s inou ženou. Pritom keď si to robím sám tak nemám nikdy problém. Už som skúšal kúpiť aj afrodiziaká v sex shope no nič mi nepomáha.
Slaba erekcia
Nazdar chcem sa spytat mam taky problem pri niektorich babach sa mi stava ze ked som snou tak zacnem mat vlhkeho vtaka ako keby som sa spravil ale o tom ani neviem,chcem radu ci stoho moze baba otehotniet alebo nie?dik
Skus google.com, nielen google.sk
Dufam ze v buducnosti bude. Ked nie u druhych, ja sam mam doplnkove predajne, kde to po urcitom case bude.
Schvalovaci proces na dovoz je ale drahy a zdlhavy, takze pokial nie je dostatocny zaujem, tak to nedovazam.
pre RNG:A vies mi poradit nejake lacnejsie od nejakeho spolahliveho vyrobcu?Hladal som na nete,ale lacnejsie som nenasiel.
Tie vyrobky su OK, hoci trochu pridrahe na moj vkus
Je hromada prostriedkov na trhu, ja sa obmedzujem len na potravinove doplnky. Tie su najmenej skodlive a najlepsie tolerovane. Hoci aj tie sa daju predavkovat,, tak ako sol alebo voda. (Staci zjest 2 polievkove lyzice soli a umries. Alebo vypit na jeden sup 4 litre vody)
pre RNG:Mohol by si mi poradit,ci tieto vyrobky,ktore obsahuju L-arginin,sa oplati kupit?Nasiel som clanky o tom,ze vyrobok xpand nitrix,ktory pouzivaju na posilnovanie,je velmi ucinny na prekrvnenie a zlepsuje erekciu.Aky mas na to nazor?
To ti neviem povedat, viem len ze sa rozsiria zily kvoli vytvorenenu NO2. Z detstva(ked som mal plno hormonov) si pamatam, ze sexualna stimulacia mala az niekedy bolestive nasledky
pre RNG:Skusal som zobrat väcsiu davku L-argininu,aj ked len 1g,ale naozaj som hned pocitil zlepsenie erekcie na niekolko hodin.Ale popritom som citil take mravencenie v panvovej oblasti,ktore prechadzalo az do pohlavneho udu,spojene s tlakom/bolestou/v oblasti ladvin.Nevies mi povedat,ci to suvisi s tym prekrvnovanim penisu a dokazuje to,ze tam nieco nie je v poriadku?Kde mam ist na vysetrenie?