Slaba erekcia

Príspevok v téme: Slaba erekcia
matooooo

Mám 22 rokov, som panic a mam problém s nedostatočnou erekciou. Momentálne mam partnerku s ktorou sa pokúšame už dva mesiace o pohlavný styk no ja niesom schopný dosiahnuť dostatočnú erekciu. Pomaly nás to už prestáva baviť. Neviem čo je to somnou, ani ma nevzrušuje keď sa mi snaží partnerka pomocť rukami, nemám dostatočnú erekciu aby som si mohol nasadiť kondóm. Pritom si myslím že v partnerke neni chyba lebo ju milujem. Občas keď sa spolu prechádzame po meste tak mám zase problém že mám erekciu ale ked sme u mňa doma tak nič. Tento istý problém som mal aj s inou ženou. Pritom keď si to robím sám tak nemám nikdy problém. Už som skúšal kúpiť aj afrodiziaká v sex shope no nič mi nepomáha.

RNG

Zatial nie. Nie je to nevyhnutne pre doplnovanie zo stranky zdravia. Snad neskor, mozno nejaka zmes aminokyselin alebo bielkovin pre usi co ich nevedia dost v strave dostat alebo formu-napr bielkoviny zo srvatky(whey ), ktore su extra dobre absorbovatelne.
Na zvysenie vyroby kolagenu(pruzneho vaziva, z ktoreho sa skladaju vsetky organy tela a je spojene priamo so zdravim podla dlzky retazca odporucal Linus Pauling doplnovanie 2 gramy(arginin, ornitin, cystein ) denne.
Pre regeneraciu napr pri cukrovke sa odporuca gram acetyl l karnitinu a l karnosinu(lepsie absorbovatelne formy). Tiez napr NAC(n acetyl cistein) pre cistenie tela a imunitu

kleen

pre RNG:Takze v mensich davkach by jeho kazdodenne uzivanie nemalo poskodit zdravie,alebo sa mylim?
Chcem sa este opytat,ci L-Arginin ponuka aj ta firma,ktoru uvadzas.Nenasiel som to v ponuke,mozno som zle pozeral.Je to naozaj dobra firma,mas s nou dobre skusenosti?

RNG

Samozrejme to moze poskodit zdravie. ak to robis casto, dostanes nerovnovahu aminokyselin v tele.
Ale tento prostriedok je predsa len bezpecnejsi, nez vseliake viagry a podobne.
Nakolko to ovplyvnuje rychlost rastu rakovin v tele, to je komplikovana otazka. Je plno jediel, ktore ju urychluju, plno co ju spomaluju. Zatial sa malokto podla toho riadi.

kleen

pre RNG:Chcem sa ta opytat na dve veci.
1.Cital som,ze L-Arginin moze u tych,ktori maju v tele nejaky rakovinovy nador,zrychlit jeho priebeh.Kedze len malokto vie,ci ho ma alebo nie,nie je bezpecnejsie radsej L-Arginin neuzivat?
2.Ja som si kupil L-Arginin od firmy Brainway,v navode sa pise,ze mam uzivat 1 tabletku denne(davka 485 mg)Ty pises,ze denna davka,aby bola ucinna je 3 gramy,ale potom,ak spravne pocitam,by som musel uzit 6 tabletiek naraz(v tej gramazi ako som uviedol).Nemoze to nejako poskodit zdravie?

tonoooo

neverte bludom ako su vasop... a ine hluposti ktore su bez receptu, volne predajne. Pomoze jedine vtedy ak si to clovek bude sam namyslat.Skoda penazi

frey

pre anonym777:Ja som si kupil Vasoplex,ale nemam pocit,zeby jeho ucinky boli take uzasne,ako pises.Bral som ho sice pred jedlom,ale v tom zrejme nie je problem.Len ma od neho bolela hlava.Takze neviem,mozno je to individualne.