Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Slaba erekcia

Príspevok v téme: Slaba erekcia
matooooo

Mám 22 rokov, som panic a mam problém s nedostatočnou erekciou. Momentálne mam partnerku s ktorou sa pokúšame už dva mesiace o pohlavný styk no ja niesom schopný dosiahnuť dostatočnú erekciu. Pomaly nás to už prestáva baviť. Neviem čo je to somnou, ani ma nevzrušuje keď sa mi snaží partnerka pomocť rukami, nemám dostatočnú erekciu aby som si mohol nasadiť kondóm. Pritom si myslím že v partnerke neni chyba lebo ju milujem. Občas keď sa spolu prechádzame po meste tak mám zase problém že mám erekciu ale ked sme u mňa doma tak nič. Tento istý problém som mal aj s inou ženou. Pritom keď si to robím sám tak nemám nikdy problém. Už som skúšal kúpiť aj afrodiziaká v sex shope no nič mi nepomáha.

johno

Dnes som bol s babou ale mam problem v tom ze sme si uzili ale v tom je problem ze som nemohol dosiahnut erekciu toto nechapem vobec v com to moze byt ma to aj trapi a nevim co stym robit ak sa to stane aj dalsi krat to je uz trapne...

RNG

Zinok, tribulus arginin,erycoma,maca, avena sativa a hromada roznych zmesi prirodnych je na trhu. Otazka je len klinicky ucinne davky!

smolo

myslim ze je to len psychicky problem kedze sam problem nemas, ide o to ze sex skusas zrejme nasilu a je to dopredu pripravene.. takto to nejde kamo. sex si uzite vtedy ked to na vas pride, nie vtedy ked si nato vyhradite cas.

tibeg

urcite na slabu erekciu pomaha: jest minimalne 20mg zinku (zvysuje testosteron),pripadne nejaky pripravok na zvysenie testosteronu (tribulus terrestris) alebo jednoducho skusit byt pri sexe hore, nie dole :P

makak

ahojte mammm problem spostavenimm penisuuu neviemmm cimmm too jeee to sa mi nikdy nestaloo a teras si s frajerkou nemozmee aniii uzittt

fernando

ahoj, ja mam 17 rokov a mojim problemom je ze za 1 minutu sa urobim a malo striekam...jednoducho nemam vydrz a ked si pustim vtaka tak potom v tom okamihu mi hned aj zacne klesat, neviem si ho udrzat aby stale stal...co mam robit?

miso

Ahote. Viete mi niekto poradits mojím problémom? V poslednom čase sa mi stáva, že pri manželke s ktorou som 15 rokov dostanem po pár pobyboch erekciu a niekedy mám pocit, že pri predohre sa urobím aj sám.