Slaba erekcia

Príspevok v téme: Slaba erekcia
matooooo

Mám 22 rokov, som panic a mam problém s nedostatočnou erekciou. Momentálne mam partnerku s ktorou sa pokúšame už dva mesiace o pohlavný styk no ja niesom schopný dosiahnuť dostatočnú erekciu. Pomaly nás to už prestáva baviť. Neviem čo je to somnou, ani ma nevzrušuje keď sa mi snaží partnerka pomocť rukami, nemám dostatočnú erekciu aby som si mohol nasadiť kondóm. Pritom si myslím že v partnerke neni chyba lebo ju milujem. Občas keď sa spolu prechádzame po meste tak mám zase problém že mám erekciu ale ked sme u mňa doma tak nič. Tento istý problém som mal aj s inou ženou. Pritom keď si to robím sám tak nemám nikdy problém. Už som skúšal kúpiť aj afrodiziaká v sex shope no nič mi nepomáha.

erekcia no1

EREKCIA - postrach mužov dnešnej doby!
Svetová zdravotnícka organizácia definuje impotenciu (erektilnú dysfunkciu) ako stav, keď muž nie je schopný dosiahnuť, alebo udržať dostatočne dlhú erekciu, ktorá vedie k uspokojivému pohlavnému styku.
Podľa štatistických údajov sa problémy s erekciou vyskytujú v dnešnej uponáhľanej dobe oveľa častejšie, akoby sa predpokladalo. Najviac postihnutou skupinou sú muži vo veku 40 až 70 rokov. Na poruchy erekcie trpí až 52 % z nich. Nie sú tak ochudobnení len o kvalitný sexuálny život, ale ohrozený je aj ich duševný a telesný stav. A hrozí im aj výrazná strata sebavedomia.
Príčina neznáma?
Podľa najnovších výskumov až pod 80 % prípadov erektilnej dysfunkcie sa podpisujú organické príčiny, najčastejšie ochorenia srdco-cievneho systému a diabetes. Až 56 % mužov s poruchou erekcie môže mať aj nezistenú ischemickú chorobu srdca. Podľa výskumov porucha erekcie postihuje až 75 % diabetikov. Ešte závažnejší je fakt, že 5 % mužov s poruchou erekcie má doteraz nezistenú cukrovku.
Aj zvýšená hladina tlaku a cholesterolu majú svoj podiel na tejto čiernej more mužov. Na sexuálnu neschopnosť trpí až 68 % mužov s vysokým krvným tlakom a 60 % so zvýšenou hladinou cholesterolu. Na vznik erektilnej dysfunkcie pôsobia aj psychogénne príčiny. Časté depresie, stupňujúci sa stres v zamestnaní či v manželstve je jednou z najčastejších príčin „neschopnosti“. Ak k erekcii nedôjde vôbec, alebo sa ju mužovi nedarí udržať počas súlože, spôsobuje to uňho napätie, prípadne strach z ďalšieho neúspechu.

V dnešnej populácii trpí poruchou erekcie až 50 % mužov vo veku 35 - 65 rokov Na sexuálne problémy pacientov sa pritom aktívne pýta iba 20 % praktických lekárov. A až 58 % mužov vo veku 40 - 65 rokov sa domnieva, že nemá dostatok informácií o liečbe týchto porúch. Je čas, aby si muži, ktorí zažívajú sexuálne zlyhania uvedomili, že erektilná dysfunkcia nie je smrteľná choroba. Napriek tomu ju však nemožno podceňovať. Jej následky sú totiž kruté a môžu viesť aj k zničeniu vzťahov, či k ďalším zlyhaniam v osobnom či pracovnom živote.
Čoraz viac sa píše a hovorí o produkte na zlepšenie erekcie, kanadský vedci, ktorý vyvinuli tento unikátny 100% prírodný produkt VigRX, uvádzajú že VigRX už pomohol miliónom mužov na celom svete viesť opäť šťastný a vyrovnaný sexuálny život, vďaka opäť nadobudnutej pevnej a silnej erekcii, väčšiemu penisu a silnejšiemu sexuálnemu prežitku. www.sexualnakrasa.szm.sk
Muži, majte sa na pozore, keď...
... nebadáte erekciu pri rannom prebudení
... nemôžete dosiahnuť erekciu pri masturbácii
... nie ste schopní udržať erekciu až do ejakulácie
... naopak dosahujete erekciu až pri ejakulácii
... zlyhanie nie je jednorázové, ale opakované
... okrem porúch erekcie pozorujete aj pokles sexuálnej túžby.

betterman

mne pomohol na erekciu VigRX, trpel som nedostatočnou silnou a nestálou erekciou, poviem vám bol som už zúfalý, známy ma nasmeroval na www.betterman.szm.sk a poradil mi produkt VigRX - no a je to už meporovnateľne lepšie, dokonca som zaregistroval aj nárast penisu, vrele odporúčam....ahojte

majster v erekcii

VSECKO JE TO V TVOJEJ HLAVE V PSYCHIKE JA SOM STRATIL PANNENSTVO 18 A TAKTIEZ SOM S TYM MAL PROBLEM PRVY MESIAC STAL MI V KUSE ALE AK SOM MAL UZ IST NA VEC TAK MI SUROVO SKVECOL A NIC HO NEPRABRALO....ALE TERAZ JE TO UZ FAJN ESTE SEM TAM POSTRAJKUJE ALE POHODE ...PROSTO MAS VELKE STRESI Z TOHO ..TO JE TAK CIM DLHSIE SI HONIS TYM TACHSIE SI ZVIKAS NA ROZKROK !!

ricardo...

kua...aj ja mam taky problem sice len nedavno som skusal mal som problem...partnerku som urobil prstamy (este k tomu ja panic ona panna) :D aaaaaaaaaaa a sa bojim aby to nebolo vaznejsie...ale viete povzbudit diky :)