Stres a depky

Príspevok v téme: Stres a depky
orajdo123

Ahojte. Už su píšem po neviem koľký krát. Užívam antipsychotiká olanzapin a apriprazol sandoz + citalec 20 asi 2-3 týždne. Mám problém, že zo všetkého sa viem strašne vystresovať, neviem to ovládať. Nemám zatiaľ diagnostikované schizo ochorenie ale príznaky mám také, že v hlave ked premyšlam si predstavujem ako tam hovorím alebo konkretna osoba. Vo výpise to mam napísane ako auditívne halucinácie a ozvučovanie myšlienok. V poslednom čase som ale v takej depresii že sa o všetko bojím, cítim smútok čo bude so mnou, strach zo schizochoroby, ked mám niekam ísť chytím tiež neovladatelny stres a prestanem dobre vnímať a chytím závraty. Mám diagnostikovanú aj úzkostnu poruchu. Takéto depky a úzkosti som ešte nemal nikdy. Prerušil som školu radšej ale aj to mám výčitky či to bolo dobré rozhodnutie. Mám takú nechuť do nejakej činnosti až apatiu. Toto som nikdy nemal. Pred troma mesiacmi som vedel ešte normálne fungovať aj sa tešiť a mal som nejakú chuť. Cítim v sebe aj taký veľký vnútorný nepokoj a rozhádzanosť. Viete čo s tým prosím Vás robiť? lieky beriem ako mám len neviem si s tým poradiť. Písal som už síce viac krát sem ale nikdy som nemal taký stres, úzkosti zo všetkého ako teraz. Dá sa to nejak upokojiť prosím Vás?

sleppooooo

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

rehacka

mna toto zakazdym tak strasne mrzi, ked si niekto v mojom okoli niecim podobnym prechadza a nedokazem mu nijako pomoct.

lompaska

ved prave, toto podla mna nie je riesenie. nadopovat sa liekmi a potom clovek nevie ani ci je, nevnima pomaly ani realitu, nic.

matka88

podla mna ti nijake lieky ani antidepresiva nepomozu. pravidelna navsteva psychologa vie zabrat, tiez som mala depresie, nejak sa mi z toho podarilo vystrabit aj bez liekov. samozrejme, sama by som to nezvladla, psycholog v tvojom pripade je jednoznacne viac ako nutny. v mojom bol tiez.

orajdo123

Neviem Omen, ja som si skôr myslel to čo ty si napísala, celý čas som sa utápal v tom, že mám schizofréniu aj ked nie ešte potvrdenú oficiálne a pokiaľ ma pamäť neklame, tak sama si napísala že nie schizofrénia nie ale schizo afektivná porucha. Robil som nejaké testy ešte pred týždňom, kreslil som a mal povedať čo je na obrázku, neviem čo sa tým zisťuje ale čakám na výsledok. 4.1 som objednaný u jednej psychiatričky čo je 100 km odo mňa, po známosti proste. Tak dúfam že bude fakt dobrá. Nie že by som spochybňoval odbornosť tejto, sám som si to myslel a povedal som jej veľa krát že sa bojím toho. Ako som napísal už, povedala že sa môže mýliť. Preto na myslím že na mojej diagnóze záleží celý život. Buď budem žiť s tou pliagou už a len problémy mať a vedený ako ťažko zdravotne postihnutý alebo trocha ožijem ako ked mi psychologička povedala, že žiadna schiza. Takže Omen neviem prečo sa navážaš do ľudí, ktorí ti nič nespravili, len napísali názor.