Haha to su rady... som sa pobavil... rovno zahodit do kosa...
No terria15 predstav si ze niektori chlapi aj 40 rocni este nemali vztah a nie preto lebo "nemali cas" ale vyberave zenske o nich jednoducho ani nezakopnu.
Ja som na tom podobne ako ty aj vekovo, akurat som uz nejake vztahy mal ale poslednych 5-6 rokov ani tuk.
Ale napriklad mam 31 rocneho kamarata ktory je na tom rovnako ako ty, cely zivot bez vztahu.
Rada daj sa na zoznamku - absolutne od veci - nerob to, upadnes este do vacsej depresie. Dnesne zoznamky (teda aplikacie) su zlozene z 60% neaktivnych profilov a 40% propagacia Instagramu. Vytiahnut zenu von na rande - nemozne!
Je to presne ako pises ty, nemas naucene modely spravania ktore chcu zeny a to je byt spontanny, vtipny, odvazny, mat dvojzmyselne narazky... Toto je to co zeny chcu...
a potom samozrejme precestovat svet, to chce kazda...
Nepotesim ta, tieto modely spravania sa nedaju naucit, nemas to vrodene, nevyrastal si pravdepodobne tak ako ti chlapi co to vedia - to znamena po baroch, akciach a na party...
(ked sa bude chciet za toto konstatovanie niekto pustit - nemam to z vlastnej hlavy ale od mojho psychologa)
Ostava ti hladat iba nejaku introvertku ktoru ale vpodstate nestretnes lebo sedi doma za knihami...
Neviem ti moc poradit, doba sa neskutocne zmenila za poslednych 5-10 rokov ale uprimne ti prajem vela stastia...