ehm to je všetko len tvoj pohľad na danú vec. Píšeš to tak, ako keby to takto fungovalo v celom svete presne tak, ako si teraz spomenul vo svojom príspevku.
Keď som bol v spoločnosti, tak som videl rôzne páry, videl som aj pár, kde nebol chlap vôbec na pohľad atraktívny a pekný a mal po svojom boku partnerku, ktorá vyzerala úplne rovnako, ale boli spolu a našli sa.
Stretával som pár, kde bol chlap vysoký tak 155-160cm a mal po boku pekné dievča, ktoré meralo tak 170cm. Neriešili, kto si o nich bude čo myslieť, mali sa radi, tak boli jednoducho spolu.
Videl som som už naozaj veľa párov, takže to čo píšeš ty, je len naozaj tvoj pohľad na danú vec. Tvoje rady by som si k srdcu ale naozaj vôbec nebral, a dúfam, že si ich nezoberú ani ostatní.
Ja mám napríklad 28 rokov a doteraz som ešte nemal vzťah. Mal som len také tie detské lásky na pár mesiacov. Pred vyše rokom som bol s bývalou kolegyňou jeden večer von a sama mi potvrdila, že by som si mohol vyberať, čo sa týka báb. Taktiež ma za vzhľad chválili aj nejaké baby a ženy na sociálnej sieti, kde som dakedy často chodil, ale aj tak som si doteraz nevedel nájsť vzťah. Jednoducho aj s tými čo som si písal, tak to bolo z môjho smeru len písanie si, pretože som s nimi nič viacej neplánoval. Písal som si naozaj už s hocikým, len aby som mal pocit, že sa nejako socializujem a udržujem komunikáciu aj s nejakou ženou.
Jednoducho neviem ani za nič nájsť niekde dievča, ktoré by sa mi páčilo a chcel by som s ňou udržať nejaký kontakt. Keď idem po meste, prechádzam sa, tak je plno dievčat naokolo, ktoré sa mi páčia, ale na sociálnych sieťach som také v 98% prípadoch vôbec nevidel a keď aj áno, tak neodpísali. A to pripomínam nie som vôbec náročný. Viacej sa mi páčia obyčajné dievčatá, ktoré nie sú veľmi výrazné, že sa za nimi otočí každý jeden chlap.
Niečo za tým istotne bude, že som doteraz sám. Či niekto verí alebo nie, tak ja verím aj na to, že ma možno niekto nemá rád, nepraje mi. Jedna osoba o ktorej viem má taktiež nešťastie na vzťahy a bola pri jednej panej, ktorá odstraňuje z ľudí zlú energiu, ktorú uvidela aj u tejto dotyčnej osoby, že má okolo seba veľa zlej energie a preto sa jej tak nedarí.