Jedna vec je to, čo som písal, že si ľudia vyberajú zlých partnerov do vzťahov a preto tak aj vyzerajú po určitom čase, ale zase písať, že iba dobre vyzerajúci, bohatí chlapi majú nárok na vzťahy je dobrá blbosť.
Kedy vás toto konečne prestane baviť písať? Čo s tým stále máte? Neverím, že si to aj ozaj myslíte. Vy to istotne píšete len z trucu. Však si len predstavte, keby na celom svete mali rodiny a frajerky len krásni, bohatí, vyšportovaní chlapi. Tí ostatní by boli akože celý život sami?
Vy vôbec chodíte medzi ľudí? Pretože ja keď idem do spoločnosti, tak vidím rôzne páry a určite nestretávam len tie, kde chlap vyzerá telom a do tváre ako filmový herec a vedľa seba má modelku, ktorá fotí v časákoch bikiny.
Dám sem jeden príklad, ktorý som už písal do podobných tém asi dvakrát. Mám jedného známeho, ktorý býva naozaj, že veľmi veľmi skromne. Má staré ojazdené auto už niekoľko rokov. V tom aute som sa viezol asi dvakrát a bol tam taký neporiadok, že si človek nemal ani kde pomaly sadnúť. Čo sa týka vzhľadu, tak to tiež nie je vôbec nejaký krásavec po ktorom sa otočí každá tretia.
Mal však partnerku, ktorá ho žrala celého, aký bol a ako vyzeral. Všade chodili spolu a bola to baba, ktorá by mohla mať kľudne aj iného partnera, ktorý by vyzeral oveľa lepšie. Plus, keď som ich niekde stretol, tak sa k nej nechoval najlepšie, čo si viacerí povedali, že prečo s ním vôbec stále je.
Teraz mi dajte jediný dôvod, že prečo s ním bola? Keď tu má niekto názory, že ženy a vzťahy môžu mať len dobre vyzerajúci, bohatí chlapi.