žiadny vzťah v 28 r.

Príspevok v téme: žiadny vzťah v 28 r.
Natt5484

Ahoj,

som chalan, ktorý vyštudoval VŠ, mám prácu, dobre platenú, som športovec s atletickou postavou. Mám aj kopec záujmov a záľub. Ale mám 28 r. a ešte som nemal vzťah, a som z toho dosť utrápený , síce robím v meste ale bývam v malej obci a v zásade sa stýkam s malým počtom ľudí, a nemám už veľmi kde niekoho stretnúť. Má to niekto z chalanov ale aj dievčat podobne ? napíšte na mail prosím altermail@centrum.sk Mne akosi chýba ten správny model správania, lebo ak by som oslovil dievča a nesprávalo sa podľa nejakého môjho predpokladaného modelu tak zrazu stratím pôdu nohami a neviem to interpretovať a ako sa zachovať. Už začínam uvažovať že si siahnem na život.

kajka294

Ako neviem, ci som teda nejaka konzervativna, ale niektore nazory tu teda nechapem. Ako mu stetka v niecom takomto pomoze? Strati panictvo, okej ale k comu zvlast hentaka strata je, Co mu to da do pripadneho vztahu

Ernest-ernie

Marek ty si múdry jak naše slovenské rádiá.

Povinne si zaplatiť štetku, prísť s ňou o panenstvo a ešte píšeš že by si to ponúkol synovi ?
No akože prerazil si morálne dno.

Ja teda nie som panic, mal som zo 5 žien ale prísť o panenstvo za peniaze by bolo moje osobné zlyhanie a nevedel by som sa pozrieť na seba do zrkadla.

A keď si vrzne ten panic so štetkou, tak čo mu to pomôže ? Stále nebude vedieť nadviazať konverzáciu, vzťah ani nič a bude na tom rovnako.
Okrem toho pri tom sexe nebude žiadna chémia ani nič čo tam patrí.

Určite neodporúčam nikomu prísť o panenstvo so štetkou ale treba sa snažiť a pracovať na sebe !

Zaplatiť pár desiatok eur za sex to dokáže každý.

Marek-001

OdpadskaKrajina – ty budeš ťažký prípad.

Samozrejme rešpektujem ťa ako hociktorého iného človeka. Je super že žiješ zdravo (aspoň čo sa týka fyzického zdravia), nepiješ, nefajčíš a otužuješ sa. Ale... ty si naozaj nikdy neurobil nejakú somarinu? Neurobil niečo len tak? Spontánne? Nikdy nič neriskneš? Už keď chceš za každú cenu byť panic, dobre tak buď. Ale nesadol si nikdy v noci do auta a nešiel si sa len tak doviezť do Hornej Dolnej? Stalo sa ti že si išiel vyniesť smeti, zakecal sa vonku so susedmi a vrátil si sa domov o piatej ráno? Neskočil si niekedy bungee jumping aj keď si sa strašne bál? Išiel si sa len tak odviezť vlakom aj keď si sa nikde nepotreboval dopraviť? Daroval si len tak, nejakej žene kvet aj keď nemala práve sviatok? Zbalil si si niekedy ráno kufor, zavolal do práce že si berieš voľno a išiel si sa na otočku okúpať k moru? Niekedy netreba nad všetkým 10x rozmýšlať.

Ja keď sem tam spomínam a premietnem si doterajšie „dospelé roky“ môjho života tak okrem narodenia syna (čo je úplne iný level emócií, ktorý sa nedá ani slovami opísať) tak najradšej si spomínam práve na tieto spontánne šialenosti. A vieš na čo ešte? Ano – na sex. Či už s manželkou, alebo s tými predtým. Veľakrát ráno, ešte v polospánku sa mi často premietajú najlepšie zážitky, presne si viem aj po rokoch vybaviť, čo a ako bolo, čo ktorá pri tom robila a ako vzdychala, ako nám búchali susedia na stenu, ako na nás raz do auta v najlepšom zasvietil baterkou policajt, ako sa mi koľkokrát po tom podlamovali kolená... Aha, do kelu, vlastne mohol som pritom schytať nejaký sajrajt. Ale prepáč, nechcel som zachádzať do detailov ani byť nechutný.

Ja viem, teraz ti možno budem pripadať ako nezodpovedný týpek. Ale nie je to tak. Ani nie som sexuálny maniak, ani sa mi ženy nenúkali na zlatom podnose tak ako si to ty možno predstavuješ. Som vzdelaný, pracujem, podnikám, som finančne zabezpečený, vo vzťahu vždy verný a vzorne sa starám o rodinu. Len chcem niečo zo života mať. Ak by som bol panic, tak by som išiel na ten privát. POVINNE

A k tým čo si nechajú narobiť deti od frajerov a grázlov a potom im je dobrý aj nejaký neatraktívny panic, no na tom máš kus pravdy. Je mi ľúto že je to tak, ale nezmeníš to ani ty ani ja.

P.S. ďakujem že som si mohol s tebou podiskutovať, ale práve som videl aj niektoré tvoje ďalšie príspevky a už na teba nebudem reagovať (pri všetkej úcte, neber to prosím v zlom)

OdpadskaKrajina

Marek-001 chcel som rozobrať celý príspevok, preto.
Ne taký ťažký osud majú ženy, keď majú xy záujemcov, ale vždy si vyberú grázla alebo ožrana. Ani ja som to nemal ľahké, ale za to nerobím somariny v reálnom živote a vždy radšej 10 krát rozmýšľam, až potom konám.

Aj kvôli chorobám nikdy žiadnu mať nebudem, ja zdravo žijem, nepijem, nefajčím, športujem, otužujem, snažím sa vyhýbať stresu a nejaká blbá kun.a mi dodrbe život a to, čo som budoval roky, lebo nemôže mať jedného partnera celý život. Síce hpv je skôr nebezpečné pre ženy a nie pre mužov, ale aj tak nechcem dostať žiadny sajrajt. A inak tam si písal že POVINNE by sa mali ísť odpaniť, čiže hneď reštrikcie, ak by niekto odmietol?
Presne, chlap sa lepšie uspokojí mechanicky a nehrozia mu aspoň žiadne „chuťovky“ ako genitálny herpes alebo HIV. A s autom to ťažko porovnávať, i keď mňa neláka ani luxusné auto, načo by mi bolo? Ja chodím skoro všade pešo (je to najzdravšie) alebo lacnou mhd. Jednoducho sa človek robí ako najmúdrejší tvor, tak sa nemá nechať ovládať pudmi.

Nikoho nenasieram, len chcem otvoriť oči mužom, aby sa nenechali nachytať nejakou s nemanželskými pankhartmi, jednoducho, aby neboli zúfalcami. Ono to je ten problém, že ľudia stále chcú to čo nemajú. Slobodní chcú partnera, ale potom po prvých problémoch by najradšej boli single a búchajú si hlavu o stenu, že prečo sa nechali nahovoriť na vzťah.

matriska

MAREK-001

Podla mna niekedy je zbytocne vysvetlovat, ked dotycny to zrejme ani nechce pochopit ako si to myslel.

Marek-001

Nechápem prečo si skopíroval celý môj príspevok, reagovať si mohol aj bez toho, ale v poriadku.

Ja teda nepoznám tvoj osud, ani neviem koľko máš rokov a ako si na tom so ženami, ale evidentne tvoje postoje sú úplne na hrane. Ano, v mnohých veciach máš pravdu, ale prečo ideš tak do extrému? OK, možno máš sám pred sebou právo byť taký aký si, ja mám k tomu pekné príslovie – „nikdy nesúď nikoho, kým sa neprejdeš v jeho topánkach.“ No s útočným postojom nedosiahneš nikdy nič, akurát prehlbuješ zlosť ktorú máš v sebe.

K platenému sexu – v žiadnom prípade nechcem zľahčovať riziko pohlavných chorôb, vždy môžeš niečo schytať. Ale ako si sám písal, HPV má 80% populácie takže ak budeš mať za život čo i len jedinú partnerku „s minulosťou“ (nemyslím prostitútku, stačí úplne obyčajná žena) tak máš skoro istotu že sa nakazíš. Jedine že by si aj naďalej žil v tej 5% ilúzi, že stretneš nejakú pannu vo vyššom veku... Čo sa týka porna, ani proti nemu nemám nič. Len som chcel poukázať že je úzka hranica medzi „rozumným konzumovaním“ a závislosťou – tak isto ako pri alkohole. Dokonca si myslím, že chlap sa dokáže čisto „mechanicky“ kvalitnejšie uspokojiť sám, ako s partnerkou, sám so sebou si vie presne všetko naplánovať a nič ho neprekvapí. Ale so ženou je to vždy o inom, to nie je len o samotnom zasunutí, ale aj o vnímaní jej tela, pokožky, vône, vzdychov, pohľadov, pohybov, dotykov... Ja by som to prirovnal, že robiť si dobre pri porne je ako „jazdiť“ so športovým autom na Playstation. Lenže jazdiť s takým istým autom v skutočnosti je úplne iný level. Nie je to tak pohodlné, niečo to stojí. A áno, je tam riziko, môžeš sa pritom zraniť alebo zabiť. Ale keď budeš ako starý dedko sedieť niekde v parku na lavičke, myslíš že si spomenieš na Playstation alebo na tú reálnu jazdu, pri ktorej ti tuhla krv v žilách? (nechcem ťa dráždiť, ale v tom veku až tak nebudeš riešiť či to auto bolo tvoje lebo si si ho mohol dovoliť, alebo si si ho len nakrátko prenajal)

Ale aj tak, o čom sa spolu vlastne bavíme. Veď ty si spokojný so všetkým tak ako je, žiješ single a teda máš určite lepší život. Neviem či si panic alebo nie, ale tým pádom ani vôbec nespadáš do tej skupiny ktorú som zmienil nižšie. Lebo si ním úplne DOBROVOĽNE, ak tomu správne rozumiem. A to je OK. Ale v tom prípade nechápem, prečo sa stále navážaš do žien. Veď ty ich k životu nepotrebuješ, tak ich jednoducho nerieš, ignoruj. Zbytočne nasieraš sám seba aj ostatných čo sem tam čítajú toto fórum.

OdpadskaKrajina

Marek001 - „Obidvaja máte v mnohom pravdu, aj keď narážky typu „má vysoký vek a žiadny chlap o ňu už nezakopne“ to mi príde ako zúfalý výkrik do tmy. Fakt nič moc, skôr z toho cítiť nenávisť k ženám.“
No ono keď ťa majú ženy za hovno väčšinu času, ale keď sa okotia s hajzlom a v 40tke ako vyžité fuchtle si im dobrý a začnú robiť psie oči, tak je tá nenávisť aj opodstatnená :)

„čo si tu napísal, ano to je typický ženský pohľad ale jednoducho „príroda“ to tak zariadila a nič na tom nikto nezmení. V tomto kontexte je prirodzené, že jej pripadá 30 ročný panic ako čudák, nerozumie tomu a ja viacmenej s ňou súhlasím.“
Lenže človek sa tvári ako najrozumnejší tvor, lenže práve kvôli takýmto idi..ským predsudkom ním nie je.
Už nehovoriac o tom že mnohí takíto chalani sú závislí napr. na porne to je ešte horšie a ten postoj k ženám a celkovo k sexualite je potom úplne zdeformovaný. Ja by som normálne navrhoval, aby sa napr. v rámci preventívnej prehliadky u obvoďáka riešilo aj toto a všetci takíto by mali povinne naklusať k psychológovi. Po konzultácii, ak nie je žiadna závažná prekážka, POVINNE si ísť vrznúť niekde na privát. Lebo to nie je normálne čo musíte vnútri prežívať. Ak by môj syn mal 25-30, bol panic a viem že ho to trápi a zožiera sa, normálne by som ho za tou štetkou doviedol.“

Haha, že povinne :D a čo keď odmietnem, tak prídu reštrikcie ako pri kovid terore?! Inak pohlavné choroby ti nič nehovoria? Hpv má už cca 80 % populácie, len tak btw, písala to aj jedna žena niekoľko tém pod nami a tiež som o tom počul z viacerých zdrojov. Ja budem držať životosprávu, zdravo sa stravovať, cvičiť, hýbať sa a otužovať a nejaká sprostá ku*da ma nakazí nejakým sajrajtom,lebo potrebuje trtkať každý piatok na diskotéke s iným a ešte bez kondómu. Alebo je tak ožratá, že ani nepamätá, že jej kurevníkovi praskol kondóm. Pri porne nákaza nehrozí a chlap vyprázdni gule tak či tak. Čiže volím bezpečnosť. (keby chcem, už by som si dávno prostitútku zaplatil, ak by mi niekto chcel nadávať do starých mládencov).

„Nechápem prečo už dávno nie je vytvorená sexuálna asistencia pre takéto prípady, niečo na ten štýl ako v zahraničí je pre telesne postihnutých. A také poznámky, že ak si niekoho chalan potom nájde že to bude ľutovať tak to je tiež pekná blbosť. Šanca že si niekto po 30ke nájde babu „bez minulosti“ je tak možno 5%, takže nejaké romantické ilúzie by som v tomto prípade nechal bokom. Nechodím sem často ani som to nečítal celé a možno nebudete so mnou súhlasiť, ale ja som už 40-nik čo si už niečo odžil a mám už trochu nadhľad. Tiež som to nemal so ženami vždy ľahké, ale tak ako chápem aj vás dvoch tak som sa vždy snažil chápať aj ženský svet a nie len sa sťažovať a nadávať.“

Úplne zbytočné peniaze by to boli, všetkých ktorých poznám dlhodobo single čo sú, tak majú oveľa lepší život. Hlúpe ženské nálady keď majú krámy 29 krát do mesiaca sa chápať nedá a ani sa nedá ich dlhodobo tolerovať.

Marek-001

Obidvaja máte v mnohom pravdu, aj keď narážky typu „má vysoký vek a žiadny chlap o ňu už nezakopne“ to mi príde ako zúfalý výkrik do tmy. Fakt nič moc, skôr z toho cítiť nenávisť k ženám. Ernest-ernie – čo si tu napísal, ano to je typický ženský pohľad ale jednoducho „príroda“ to tak zariadila a nič na tom nikto nezmení. V tomto kontexte je prirodzené, že jej pripadá 30 ročný panic ako čudák, nerozumie tomu a ja viacmenej s ňou súhlasím. Byť NEDOBROVOĽNE panic po 25-30ke je zvláštne, povedal by som až nezdravé a patologicé. Ak to niekto tak chce a vyhovuje mu to, lebo viera, štýl života a pod. tak OK. Ale inak v takom veku sa vytvorí v normálnom fyzicky zdravom mužovi obrovský blok a bludný kruh, z ktoré je veľmi ťažké s dostať. Už nehovoriac o tom že mnohí takíto chalani sú závislí napr. na porne to je ešte horšie a ten postoj k ženám a celkovo k sexualite je potom úplne zdeformovaný. Ja by som normálne navrhoval, aby sa napr. v rámci preventívnej prehliadky u obvoďáka riešilo aj toto a všetci takíto by mali povinne naklusať k psychológovi. Po konzultácii, ak nie je žiadna závažná prekážka, POVINNE si ísť vrznúť niekde na privát. Lebo to nie je normálne čo musíte vnútri prežívať. Ak by môj syn mal 25-30, bol panic a viem že ho to trápi a zožiera sa, normálne by som ho za tou štetkou doviedol. Ja nie som psychológ, ale takéto frustrácie môžu časom prejsť okrem depresií k alkoholizmu, násiliu, deviáciám. Nechápem prečo už dávno nie je vytvorená sexuálna asistencia pre takéto prípady, niečo na ten štýl ako v zahraničí je pre telesne postihnutých. A také poznámky, že ak si niekoho chalan potom nájde že to bude ľutovať tak to je tiež pekná blbosť. Šanca že si niekto po 30ke nájde babu „bez minulosti“ je tak možno 5%, takže nejaké romantické ilúzie by som v tomto prípade nechal bokom. Nechodím sem často ani som to nečítal celé a možno nebudete so mnou súhlasiť, ale ja som už 40-nik čo si už niečo odžil a mám už trochu nadhľad. Tiež som to nemal so ženami vždy ľahké, ale tak ako chápem aj vás dvoch tak som sa vždy snažil chápať aj ženský svet a nie len sa sťažovať a nadávať.