Chcem sa spýtať ak máte niekto s travenim problémy, čo si dávate na to. Čaje pijem, ale moc to nezaberá. Kvapky Iberogast som sa dočítala, že sú proti tomu. Ak ich niekto užíval, zabrali vám? Ďakujem.
Tráviace potiaze
Pripisovať hnačkám duchovný rozmer je mimo misu. A zastavovať tento proces je trestuhodné, keďže sa telo snaží zbaviť toxických látok a zároveň vysiela signál, že niekde robíme chybu. Trebárs takú, že sme jedlo v tejto horúčave nesprávne skladovali...
To je neskutočné ake tlaky si na seba vie clovek nabrat a potom sa cuduje,ze ma hnacky....
Akoto ze si nemozes dovolit odpocinut ,akoto ze nepocuvas svoje telo,svoju dusu? Ved ti jasne dava najavo,ze potrebuje pozornost a lasku...co si ty stroj,robot? Ved sa spamatajte ludia,ja chapem,ze vsetci mame povinnosti,platenie uctov,staranie sa o deti o domacnost blabla...ale kde sme my? Co nase zdravie,stastie,laska?
Myslime si,ze lieky nam pomozu...ach
veľmi dobre liečiteľné akupunktúrou!!!!!!!!
Sashasss prosim ta, vies mi nieco ucinne za hnacku poradit? Od vcera vecera ma prehana a uz som zjedla banan, cucoriedky a nic nezabera :( Som uz z toho zufala :( :( Poslala by som manzela hned kupit co mi poradis, lebo potrebujem aby mi bolo cim skor dobre, nemozem si dovolit dlho lezat v posteli a kedze som uplne vyslabnuta uz, tak sa nevladzem z nej ani postavit :(
Ahoj a ake konkretne traviace potiaze mas? Vyskytuju sa u teba aj zapchy alebo hnacky? Bolo by fajn, keby si napisala blizsie info a na zaklade toho ti snad budeme vediet lepsie pomoct.