Neviem si najst muža.Cim to môže byť.Uz mám toho fakt dosť.V prvej práci boli samé zeny,takže chlap žiaden.Mala som priateľa ale popravde som sa s ním chcela rozist Nebol to totiž dobrý vzťah.Jeho som stretla na VŠ ale hneď na začiatku vzťahu ma nechal, asi po mesiaci že vraj sa chce vrátiť k byvalej.Vratil sa ale iba na chvíľu ona ho nechcela.Potom,som s ním ostala kamoška a nejak sme sa opäť dali dohromady lenže vždy som vnútorne cítila že on stále mysli na ňu ,vzťah dobrý nebol.Kedze však v práci boli samé zeny ,nemala som sa s kým zoznamit No a keď sa šlo po práci von tak stále len on a jeho traja kamaráti a tí boli úplne neatraktívny pre mňa proste z nich nič aj keď boli slobodni.Ale aj tak dávať sa dokopy s jeho kamošmi by teda asi nebolo morálne v pohode.Jednak že jeho kamoši by mu prebrali dievca druhá vec zas že kamoška s jedným z nich chodila a tak by som asi zrejme ja nechodila s ním.No a ďalší dvaja boli teda dosť neatraktívny pre mňa teda neprebehla žiadna iskra vôbec nič takže zo vzťahu asi by nebolo nič.Navrhla som priateľovi zahraničie aby sme odišli že spozname ľudí chcela som si už nájsť niekoho a verila som že možno nájdem tam No sama by som tam nešla a preto som presvedčila jeho aby so mnou šiel Lenže nechcel no napokon šiel Tam som si ale tiež nikoho nenašla lebo priateľ bol stále so mnou teda pracovali sme spolu v jednej firme a to bolo zle lebo som sa nemohla s nikým baviť.Teda vždy ľudia ktorí by mi boli blízki boli blízki jemu a on sa skamarátil s nimi a tak som už nemohla ja vytvárať si vzťah lebo už to boli jeho kamoši a už sa nedalo riešiť niečo ine Navyše každému sa priateľ páčil viac ako ja teda každý chcel byť len s ním už som na neho až žiarlila boli sme pár ale vždy si každý dohadoval stretnutie s ním a ja som bola tá zla vo všetkom takmer.Lenze odísť zo vzťahu a ostať sama toho som sa bala Čo bude kam pôjdem ako sa zariadim Zažil niekto niečo podobne a čo by ste robili???
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.