Neviem si najst muža.Cim to môže byť.Uz mám toho fakt dosť.V prvej práci boli samé zeny,takže chlap žiaden.Mala som priateľa ale popravde som sa s ním chcela rozist Nebol to totiž dobrý vzťah.Jeho som stretla na VŠ ale hneď na začiatku vzťahu ma nechal, asi po mesiaci že vraj sa chce vrátiť k byvalej.Vratil sa ale iba na chvíľu ona ho nechcela.Potom,som s ním ostala kamoška a nejak sme sa opäť dali dohromady lenže vždy som vnútorne cítila že on stále mysli na ňu ,vzťah dobrý nebol.Kedze však v práci boli samé zeny ,nemala som sa s kým zoznamit No a keď sa šlo po práci von tak stále len on a jeho traja kamaráti a tí boli úplne neatraktívny pre mňa proste z nich nič aj keď boli slobodni.Ale aj tak dávať sa dokopy s jeho kamošmi by teda asi nebolo morálne v pohode.Jednak že jeho kamoši by mu prebrali dievca druhá vec zas že kamoška s jedným z nich chodila a tak by som asi zrejme ja nechodila s ním.No a ďalší dvaja boli teda dosť neatraktívny pre mňa teda neprebehla žiadna iskra vôbec nič takže zo vzťahu asi by nebolo nič.Navrhla som priateľovi zahraničie aby sme odišli že spozname ľudí chcela som si už nájsť niekoho a verila som že možno nájdem tam No sama by som tam nešla a preto som presvedčila jeho aby so mnou šiel Lenže nechcel no napokon šiel Tam som si ale tiež nikoho nenašla lebo priateľ bol stále so mnou teda pracovali sme spolu v jednej firme a to bolo zle lebo som sa nemohla s nikým baviť.Teda vždy ľudia ktorí by mi boli blízki boli blízki jemu a on sa skamarátil s nimi a tak som už nemohla ja vytvárať si vzťah lebo už to boli jeho kamoši a už sa nedalo riešiť niečo ine Navyše každému sa priateľ páčil viac ako ja teda každý chcel byť len s ním už som na neho až žiarlila boli sme pár ale vždy si každý dohadoval stretnutie s ním a ja som bola tá zla vo všetkom takmer.Lenze odísť zo vzťahu a ostať sama toho som sa bala Čo bude kam pôjdem ako sa zariadim Zažil niekto niečo podobne a čo by ste robili???
Vás názor na vzťahy
Najlepšie je keď sa človek naučí žiť sám so sebou a až potom ide do vzťahu.
Ahoj majkak :) tvoje problémy ma veľmi mrzia a prajem ti nech všetko dobre dopadne :) ale zaujímalo by ma či ty okrem tých jeho kamošov máš aj iných ludi s ktorými by si mohla chodiť von? Ci to len on má kamošov a len s jeho kamošmi sa chodí von?
Ten tvoj pocit že niekoho k sebe proste potrebuješ poznám, takže ti rozumiem v tomto, preto som sa aj pýtal na tých kamarátov, či keby sa to s nim rozhodneš skončiť, tak ci by si niekoho mala s kym by si mohla tráviť čas a kto by ta mal rád... Možno aj keby sa s ním rozides a mas nejakých tých ľudí okolo seba (možno aj niekoho z jeho strany kamošov/kamosiek ak je niekto vhodný) tak by ti možno až tak nechýbal, samozrejme ideálne takých kamarátov ktorým môžeš povedať úplne všetko a cítiť sa pri nich ako pri niekom kto ta vždy pochopí a vypočuje, to by ti dosť možno dosť dobre nahradilo a pravdepodobne aj zlepšilo to máš resp. Nemáš pri svojom priateľovi
Inak vzťah by mal byť v prvom rade prínosom pre vás oboch a pokiaľ ti niekto povie že ak nenavaris a neupraces tak preňho nemáš význam tak to je znak že pre tú osobu si ty ako osobnosť úplne nedolezita a máš preňho význam len ako niekto kto mu navarí a operie, potom druhá strana veci, ze co je vlastne on pre teba... Zatiaľ z toho čo si písala ma napadá len to, že ho máš len na to aby si nebola sama, alebo je v tom len toto alebo aj niečo iné? Poprípade akú jedinú vec by si chcela od neho keby na ňom niečo môžeš zmeniť, čo si myslíš že je vec ktorá keby sa zmení by to omnoho zlepšila? Myslíš že keby ťa ocení takú aká si bol by to lepšie vzťah?
Ale prajem ti veľa šťastia a nech ti vyjde cesta ktorú si zvolis nech je akákoľvek :))
ahoj, majkak, veď vzťah, ktorý opisuješ, vôbec dobrý nie je. On Ťa chce preto, lebo nemá inú, Ty ho chceš preto, lebo nemáš iného. Obaja sa navzájom okrádate o čas.
Tlacila na mňa mama,dobre sa uč,urob školu,nájdi prácu,hlavne zarábaj.A dôvod? Niečo ako Titanic,máme meno ale sme na dne tak sa rýchlo ožeň za niekoho bohatého nech sa máme dobre.Nato čo chcem ja nemyslel nikto a keby sa rozhodnem žiť podľa seba tak mám peklo,v prvom rade strach čoho je mama schopná teda keby že si niekoho normálneho nájdem netuším čoho by bola schopná a čo by mu urobila takže som sa vždy bála zoznámiť sa s normálnym mužom s ktorým by to klapalo lebo som mu nechcela zničiť život.
Osobne si myslim, ze byt sama chvilu, by ti len prospelo. Hrozne na to vsetko tlacis a potom sa ti nedari. Nema zmysel na to takto tlacit a silou mocou sa tlacit do vztahu
asi by bolo dobre, keby si ostala chvilu sama, lebo mam pocit ze ani vo vztahu ani bez neho, a clovek ked tlaci na pilu to nikam nevedie. a ked vies ze v tomto nie si stastna tak na co to predlzovat? len preto ze nechces byt sama, ved ako pises aj kamarati chcu byt asi viac s nim ako s tebou. tak by som sa vykaslala na to a chvilku bola len sama so sebou.
BlueberryNN : Ja som istý čas nemala prácu pracoval priateľ no a chcel aby bolo každý deň navarené upratané vyprate a veď okej ale mňa taky život postupne prestal baviť žiarlila som na jeho kamarátov že majú prácu a on bol radšej s nimi keď som chcela ísť po práci niekam teda na nákupy nikdy mi v ničom nevyhovel Cez víkendy chodil domov k rodine pomáhať na dome takže aj keď som vymyslela cez víkend výlet napríklad niekde do prírody povedal že nie že ide domov pomáhať Proste čo povedal jeho otec to on robil Keď otec povedal že sa ide do lesa tak sa šlo do lesa ale nikdy nebolo po mojom a ja som mu mala variť a to všetko a nič som z toho nemala,chápeš?? A keď som prestala variť a pratat teda občas a sla som si urobiť niečo posvojom hľadať robotu alebo ísť na nákup výlet no hocičo tak zase povedal on mne že zo mňa nič nemá lebo on pracuje bývam tam a nič z toho nemá že ani nevarene upratané No a nijak sme sa nevedeli zhodnúť ,buď nebol spokojný on alebo ja.
Ako si tu citam niektore komentare, niekto vedie velmi smutny zivot, ked ma potrebu ku kazdemu sa vyjadrovat a mysliet si, ze zrovna ten jeho nazor je spravny.
Vy dvaja si navzajom nie ste nic dlzni, kazdy kope sam za seba a nemysli na toho druheho. Kuriozny vztah ale asi je takych dost vela. Zial. Ste spolu preto, aby ste sa jeden od druheho naucili, co nerobit tomu druhemu. Zatial bezuspesne.
darkina: Každý sme iny,niekto po rozchode potrebuje byť sám usporiadať si myšlienky a porozmýšľať nad tým kde možno urobil chybu,niekto je zas taký že ide zo vzťahu do vzťahu ako si to robila ty. No ako píšem záleží na ľuďoch a každý by mal vedieť čo v danej chvíli potrebuje.