Badoo / Tinder

Príspevok v téme: Badoo / Tinder
Varus

Dobrý večer sa praje.

Chcel by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s týmito dvoma sociálnymi sieťami. Písal som už pred nejakým časom, že som prestal riešiť vzťahy, ale ako nastal terajší lockdown, tak som prestal chodiť von, prestal som sa stýkať s dvoma kamošmi s ktorými som chodieval na pivo, najesť sa a vôbec pobehať po meste.

Začalo mi zase vŕtať hlavou, že som nikdy nemal vzťah a to mám za 5 mesiacov 27 rokov, že mi chýba aj komunikácia so ženou a že by bolo dobré si nájsť aspoň dobrú kamarátku. S jednou babou som si písal, pretože som ju aj poznal, ale bohužiaľ to krachlo, aj sme spolu boli von, kde jej so mnou bolo vraj veľmi dobre a bola rada, že ma lepšie spoznala, ale proste to padlo.

Tak som rozmýšľal, že by som si teda naozaj spravil Tinder alebo Badoo. Otázka je však, či sa tam aj v dnešnej dobe dá nájsť niekto normálny. Má to vôbec nejaký zmysel sa tam registrovať ? Alebo je to skôr preplnené falošnými účtami a taktiež aj falošnými alebo náročnými ľuďmi ?

Budem rád, ak sem napíšu svoje skúsenosti LEN ľudia, ktorí využívajú alebo niekedy využívali tieto dve sociálne siete. Ďakujem vopred za vaše príspevky.

artetkeele

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

sulecka

No nahodou :D My sme sa s manzelom spoznali cez zoznamku (nebudem menovat) a vedeli sme takmer okamzite, ze chceme spolu zostat navzdy. Uz sme spolu 14 rokov.

mersia

No ale velakrat zistis pravdu az ked sa s nim stretnes :D Strasne vela ludi sa na zoznamkach hra na nieco, cim v skutocnosti nie je.

zizuska

no ved a co ty vies :D partnera si vies najst na ktorejkolvek socialnej sieti ci fore :D preco by toto tu malo byt vynimkou :D