Paedra, napisala si, ze toto by ta urobilo stastnou. Verim tomu, a aj tomu verim, ze to tak moze dopadnut, no musis byt velmi rozumna. Kym on je na strednej, stale je dost zavisly od skoly a rodicov, nemoze si presadzovat, co chce on. Moze byt aj odpor rodiny, a to vela znamena. Asi kym bude viac nezavisly, bolo by dobre to drzat v tajnosti. A potom obaja uvidite. Teda ak k nejakemu vztahu dojde. Poradila by som ti, aby si sa snazila nechat jemu priestor na rozmyslenie, ci a co vlastne chce. Aby nikdy nerobil nieco, na co sa este neciti, kde este nie je. On sam nech urcuje, ako rychlo sa posuniete do roviny randenia, vztahu, vazneho vztahu a vsetky dalsie "stupne". Nerob ziadny natlak, ani mu nedavaj chrobaka do hlavy, nechaj ho slobodne jednat podla toho, ako sa na co citi, ako je na co zrely. A tebe zase radim kryt si chrbat. Premyslaj, co on robi, co hovori, ci ti to dava zmysel. Mozno ti radim opatrnost a nedoverovat uplne, aspon v prvych rokoch nie, lebo clovek v jeho veku sa este velmi formuje. Ale nikdy mu nepovedz, ze si davas pozor. Ide mi len o to, ze nechcem, aby ta zranil alebo aby ti mohol niekto ublizit zneuzitim toho, co vie/vedia. Nezabudaj hlavne, ze ludia informacie siria a Ty nemas nad tym kontrolu. Tak si daj pozor. Co sa tyka statistik, tak su to iba statistiky, je to iba informacia o pravdepodobnosti. Nehovori nic konkretne o vas dvoch. Keby som sama nebola zblizka svedkom stastneho pribehu netypickej lasky, nepisala by som to. Dufam, ze vas bude dalsi. Uz len to, ze si vystudovala skolu vo Francuzsku o tebe hovori, ze sa nedrzis vacsinoveho prudu a nemas strach ist mensinovou cestou. Odvaznym stastie praje. Ze kedy budete mat rodinu a ako sa financne zabezpecite - veci sa riesia, ked pridu. Ak je a bude vasa laska skutocna, toto vyriesite spolu tak, ako to bude mozne. Problemy vas stmelia, nie rozdelia. A problemy su vzdy v kazdom vztahu, ale ked si s tym pravym, ta motivacia zvladnut ich je daleko vacsia. Zober to krok za krokom. Momentalne sa sustred na to, co je, rob opatrne a premyslene rozhodnutia.