La- Ahoj La. No máš pravdu. Neetického správania by som sa dopustila. Nikde som sa nezmienila, že by som sa ho nedopustila. Len som napísala, že mi to je jedno, že je to neetické a nie, že to nie je neetické, ale niektorí si to samozrejme vyložili tak ako keby som sa hádala o tom čo je etické alebo nie. Je to neetické, ale sorry ako.... je mi to jedno. Nechcem spáchať vraždu, takže mi je to fuk. Trapas by som mala pokiaľ by som niečo spravila. Zatiaľ sa nič nestalo a beriete to tu všetci ako keby som si ho už mala brať kokos :D. Ešte len zvažujem kroky, ktoré spraviť. Pokiaľ nemá 18 r. a som jeho učiteľka, tak sa nič ani diať nebude, ale to som už spomínala. Ak nebudem jeho učiteľka a on bude plnoletý, tak to môže byť potom každému jedno, a ak nie váš problém. No budem si brať Slovákov do úst, ja som tu nikoho neosočovala, keby mi niektorí pani nepísali, že som koza, sliepka, že mám mokré gaťky, a pod., tak ja by som im nepísala tak ako som im písala a vyjadrovala by som sa slušne. Lenže opačne to neplatí že? Mňa môžu ľudia urážať, viď.nižšie a ja nemôžem potom reagovať tak ako som zareagovala? Čo znamená rešpektovať zdravý rozum ešte mi to vysvetlí. Holt ja mám hranice, ale viem jedno. Som zaľúbená mladá žena a nerobím nič zakázané. Nič čo by bolo trestané. Nič čo zakazuje zákon. Možno to je neetické, nemorálne a ja neviem aké (upozorňujem, že nič som zatiaľ nespravila), ale nie je to trestné!!!
SugarFree- PRAVDA ?. Chcela by som sa ťa opýtať čo si myslíš o mojom riešení odísť zo školy, vtedy bude mať už 18 r. keď ja odídem a potom by som si chcela s ním začať, zdá sa ti to ok? Alebo by bolo lepšie kým by úplne neskončil školu?
Ovomaltine- no áno... on má vidieť vo mne učiteľku... ale od začiatku ju nevidí, tak prečo to nejdeš povedať jemu???
Snejty- najviac si ma pobavila ty :D. Tvoja praktická redukcia je na nič... to je také, že keby bolo keby..... maturuje sa dnes v 19- ako vieš, že učím na škole s maturitou a nie na učňovke? ..... ZREJME pôjde na VŠ- páči sa mi to slovo zrejme... úprimne pochybujem, že pôjde na VŠ, ale ak by aj išiel tak to beriem OK (ak by si vybral VŠ denne štúdium je to tiež OK, upozorňujem však, že existuje aj externá forma).... budeš URČITE rozmýšať o dieťati- najlepsie slovo je určite... určite viem, že nechcem deti, ale ok a ak ich bude chcieť on tak to je niečo čo si vyriešime len my dvaja.... nástupné platy sú nízke- ako v ktorej oblasti.... nebudete mať financie, na to, aby si mohla ísť na materskú- obaja sme z finančne lepšie situovanej rodiny, takže toto je posledná vec, ktorej by som sa obávala :D, takže tvoje dedukcie, čo bude za 20 rokov sú k ničomu.... neviem či prežijem zajtrajší deň, rozmýšľam nad tým čo je tu a teraz nie keď budem mať 100