Chlap Vás pošle domov autobusom

Príspevok v téme: Chlap Vás pošle domov autobusom
Johana1234

Mám takmer 30 rokov a po opakovaných sklamiach som dala šancu jednému chlapovi. Nebolo to prvotné wau, prišlo to postupne a bolo to super ... Zoznámili sme sa na badoo. Vekovo sme rovnako. Stretávali sme sa cca mesiac a pol, obaja sme vedeli že nechceme žiadne romániky, ale preferujeme vzťah. On žije v Bratislave ja v Nitre. Po týždni kedy cca 3 x preložil stretko kvoli práci mi napísal či neprídem za ním do BA. Vraj okolo obeda. Napísala som mu príchod 10:30, že to je moc skoro, či nemožem neskoršie lebo musí upratať byt ... Vravím si okej, tak prídem neskoršie. Prišla som 12:20 . Už v piatok večer som mu písala že ci ma nemože hodiť do NR večer nech nemusím z BA busom. Odpísal, že podla neho je to zbytočné aby ma viezol do NR a išiel naspať, ked môžem ísť autobusom. Urazilo ma to, ale rozdýchala som aj to . Prišla som do BA, káva prechádzka, sex. Plánoval kam by sme mohli v novembri spolu na výlet , že nech si napíšem volno. O pol šiestej ma poslal domov, autobusom. Dva dni na to kontakt slabol a ja som sa ho na rovinu spýtala čo sa deje a ako to medzi nami vidí. Že si myslí že sa k sebe na vzťah nehodíme . Že to tak bude lepšie. Bodka. Povedze mi ludia prečo chlap toto dokáže urobiť. Prečo nedokáže z očí do očí povedať , nie nechcem ťa . Prečo dáva nádeje ked nič z toho neplatí . Chýba mi. Nevie zo mňa emočne vyprchať a často sa pristihnem že na neho myslím .... :(

Kamka2

Johane k príspevku z 25. 10. 2020 o 22:16:47: možno sa Ti to bude zdať dosť od veci, ale prečítaj si Wikipédia-stránku cs.m.wikipedia.org. Vysvetľuje psychologickú teóriu naväzovania malého dieťaťa na matku. Táto teória bola neskôr rozvinutá a aplikovaná aj na partnerské vzťahy dospelých, čo je v tom Wiki článku stručne spomenuté. V angličtine bolo o tomto napísanej dosť veľa literatúry, dokonca aj (podľa mňa) výborná kniha "Attached" od spoluautorov Amir Levine a Rachel S. F. Heller (škoda že neviem či bola táto kniha preložená do slovenčiny alebo češtiny, ináč by som Ti ju odporučila). Myslím že veľa ľuďom ktorí majú podobné otázky ako Ty by pomohla.

fonte

Keita, nehadz vsetko do jedneho vreca. Je rozdiel si nechat kadit na hlavu a nejaky nepodareny vztah, romanik.
Ja psa nemam, ale pokial niekto pacha na mne nejaku nepravost, tak budem konat, to je jasne.
Ine je ale ked sa zapleties s niekym, co ta vyuzije, odkopne, alebo to nedopadne nejakym sposobom dobre s tym, ze druha strana konala podlo, no naco s takym niecim stracat cas? Nech zmizne z mojho zivota. Len negativna energia.
Taky clovek u mna osobne straca hodnotu a viac s nim nechcem nic mat.
Jasne, ze si povies, ze bodaj by ho one, ale nie nejako dlho, lebo to skodi zdraviu.

blueberryNN

Mna ktosi hnusne podvadzal a zelam mu iba dobro, aj jeho rodine. Niekto v sebe tu tuzbu po pomste tolko nema. Co robia druhi zle, je ich zodpovednost, co robime my sami a aj co druhym zelame, je nasa zodpovednost. Ze niekto nema character, neznamena, ze ho musime stratit aj my.

Keita

Snejty kde si nechal prosim ta zmysel pre humor a tiez zdravy pohlad na zivot? Ste slnieckari? Prestante byt pokrytci. Urcite keby si dakto zabil psa, budes mu zelat dobre, ze? Alebo ked ta zena takto hnusne podvedie, zazelas iba dobro. Prestante byt svatuskari, je to na vracanie. Hotovi anjeli tuna. Kazdy clovek si zasluzi, aby ho karma dostihla, kto druhemu spravi zle, tomu sa zlo vrati!

ahjajjaj

Johanna, nedopadlo by to inak, môžeš si byť istá. Tebe na ňom záležalo, on Ťa bral ako príjemné rozptýlenie, z ktorého ešte nevedno čo vznikne. No a situácia sa vyvinula tak, že sa cítil byť viazaný a nechce byť. Resp. , a to je najpravdepodobnejšie, nevie čo chce. Ešte k tomu je aj zbabelec, aby to riešil face to face.

Keita

Ale ja mu neprajem nic zle, iba to co sam spravil tuna dotycnej a kedze v jeho vnimani to ocividne nic zle nie je, tak mu vlastne prajem dobro :)))

fonte

Keita, nepraj nic zle, to je ako bumerang, cast sa vrati spat. Ak nema kost, tak nenarastie, aj ked sa clovek moze zmenit casom a pochopi, ze konal zle, alebo nie tak, ako by sme ocakavali a co povazujeme za normalne, slusne, taku clovecinu.
Treba odpustit, pochopit, su rozne okolnosti, preco sa veci udiali, mozno sa mu nieco stalo v minulosti, v detstve, co pozmenilo jeho sposob, akym sa sprava v sucasnosti, potom reaguje inak, ako ten, komu sa to nestalo.
A mozno je to len bezcitny pozitkar. Od takych treba utekat, ale chvilu niekedy trva, kym sa cloviecik odlaskuje. ;)

Keita

V pripade, ze sa vies ponizit: Napis mu, ze by si chcela vediet, kde si akoze urobila chybu, lebo to v sebe chces uzavriet, pripadne sa podobnych vyvarovat, pripadne ak si ziadnu neurobila, co sposobilo jeho ochladnutie voci tebe, ci tvoj vyzor, alebo co, neviem, dopln si sama. A nezabudni spomenut, ze gentleman sa nerozchadza cez net.Ste dospele osoby, tak si snad viete povedat do oci preco niekto s niekym byt nechce. Jednoducho chces vediet dovod, pretoze sa citis vyuzita.

Ak sa nevies ponizit: Vymazat, zrusit, zablokovat VSETKY kontakty, dovi, dopo, ako keby ten clovek zomrel, ignorovat, ze vobec niekedy bol, neexistuje.

Ine moznost nemas.