Prosím Vás, ako sa volá dezinfekčný roztok zelenej farby, ktorý sa používa napr. ako antiseptikum pred operaciou na pokožku, ktorá bude rezaná skalpelom?
ak máte doma domáce zvieratko, tak aj keby sa jemu niečo prihodilo, tak tiež viete využiť tú dezinfekciu :) teda neviem, či každá sa dá, ale čo mám doma betadine, tak on sa dá použiť akože normálne však keď sa nám ľuďom niečo prihodí, ale aj pri tých zvieratkách vie pomôcť :)
no skvele, ale tak ked su deti, tak sa rychlo vie nieco zomliet. nam mamka vravela ze mi sme tiez boli take deti, co si kazdu chvilu vedeli nieco spravit
tiež si myslím, lebo tak nevieš v podstate, čo kupuješ. takže takto to stačí na začiatok. aj aby si vedela, či to stihneš do konca záruky vôbec spotrebovať. a zase nestojí to toľko :)
to si myslim, ze na to dba kazdy jeden rodic. ono je fajn si pri takychto novych vecicha kupit na zaciatku asi aj to mensie balenie, ak by teda nahodou nevyhovovalo
To z toho si nic nerob. To v kazdej domacnosti sa nieco podchvilou udeje. Hlavne, ked su male deti, to sa nezaobide bez nejakeho urazu. Pokial si na to pripravena, ze sa nieco moze stat, tak si stale vo vyhode :D
jaaaaj toto by som mohla pomaly knihu napisat o urazoch, co sa u nas udiali za posledny cas :D niekedy akoze nechapem, ako sa to da vobec, ale asi mame nesikovnost v rodine :D
No presne! Takto raz môj chlap došiel z dielničky a celá ruka krvavá, som nevedela, čo som kde som, on ma musel najskôr ukľudniť a potom som mu to mohla ošetriť :D