Skleroza multiplex

t4nick4

o 2 týždne idem zase na kontrolu a potom v apríli na magnetickú znova...držte palce, aby sa zistilo, že sa mi to zastavilo a nebudem mať ďalšie ložiská na mozgu :)

vrony24

Príspevok pre "mina23 zo 07.02.10"
mina23,
mohla by som sa s Vami nejako skontaktovať? Bola by som rada, ak by to šlo; chcela by som Vás požiadať o ďalšie informácie ohľadom Vašej "návštevy" Poľska... :-/
A, Vašej dcére želám - Veľa zdravia!!!
Ďakujem! :-)

jaja_jaja

U nás bola diagnostikovaná táto choroba v roku 2006. A dnes môžem napísať, že bez akéjkoľvek chemickej liečby sme po 3 rokoch spokojní. Sme na doplnkovej výžive.

vicka86

ahojte,
prisla som tu prvy krat a mate moj velky obdiv, ja som vcera zistila ze mam podozrenie na tuo chorobu a neviem sa z toho zpametat...a vy ste taki silni...ako to vsetko zvladate?
ja som takmer lekarka aj ked vidim ze ich velmi v laske nemate a velkrat mate na to aj dovod ale verte mi su lekari a lekari...aj ked takto by to byt nemalo priznavam...
ale o tom som nechcela...poradte me kde mam najst silu?

tina78

u nas je prevencia uz neskora.. nas treba liecit... ale ked si to tak vezmete zdravotnictvo je len tvrdy biznis .. tam nikto nerozmysla ako vam pomoct,.. ale ako z vas dostat peniaze a o trosku vam predlzit zivot aby ste platili a nie aby ste boli zdravy...
ja uz doktorom neverim....
liecim sa sama...
nefajcim, ak alkohol.. tak len vino...
odstavujem zeleninu

t4nick4

tuto niekde medzi týmito článkami...vraj to skúšali na potkanoch či čo, ktoré mali niečo také čo prebieha ako skleróza a že im to nejako pomohlo či čo...niečo že kofeín môže byť prevenciou pred sklerózou multiplex