Skleroza multiplex

EvaH

Tina,prečo píšeš o využívaní.Ja Ti nekážem,aby si postupovala tak ako my,ja som len písala,čo pomáha môjmu manželovi.Je to každého slobodná voľba...

radca

Skus poziadat lekara, aby ti pichol vitamin B1. Zapcha by mala prejst. Ludia s MS maju tohoto vitaminu velky nedostatok, lebo virusy a bakterie v bunkach tento vitamin velmi rychlo spotrebovavaju.

tina78

13ema no len ked je clovek chory tak aj tych penazi je malo, nie?
ved chory clovek je najlahsie ovplyvnitelna bytost ten by dal vsetko aby bol zdravy, ale prave toto ini ludia vyuzivaju...
keby mam peniaze tak hned si aloe objednam :-0

13ema

Ahoj Tina, chcem len toľko, že zbytočne
útočíš na EvaH, to že zdravie dnes niečo stoji je pravda, ale treba si určiť priority či zdravie,alebo peniaze.Nestačí
piť len ALOE, ale kombinovať aj s INÝMI doplnkami.Záleží aký rozsah choroby máš,
akú máš životosprávu. Aloe nie je zázračný liek, ale výživa na buňkovej úrovni.Je to aj o osobnom pohovore a správnosti používania.Niekedy to môže trvať aj 3-4-roky. Poznám úspešné liečby,
a Tí ľudia nedajú na Aloe dopustiť.
P.S. Treba piť certifikované gély a nie
reklamné odvary.Sú výrobky Z Aloe a sú výrobky S Aloe a to je veľký rozdiel.
Kto by mal záujem, môžem bližšie popísať
4.zákadné dostupné druhy a na čo sú určené, ale iba na mail, nechcem tu robiť
reklamu.

nana28

Ahoj volám sa Jana mám tiež sklerozu už od r.2006 ale prišlo sa na to až v r.2008 pomaličky si už na to zvykám ale stále pride niečo nové čo ma vie poriadne rozčúlit. Mám veľa otázok a neviem na koho sa mám obrátiť. Teraz najčastejšia otázka nájdem si prácu? V mojom okolí je s tým problé tak som rozmýšľala vycestovať do čiech. Ak z Vás niekto má tú skúsenosť možte mi poradiť budem veľmi vďačná za hocijakú odpoveď. Pa pa pa pa pa