ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
no,presne,tiez som rada tejto diskusii:) mne nehovorili nic o tom,aby som si nehladala,v martine ma primar pochvalil,ze sa zaujimam:D ked ma pustili domov,tak okamzite pocitac a google:D
mne tiež furt hovoria, aby som nestresovala...ale to sa nedá...a mi hovorili, aby som si nič na internete nečítala, ale to sa tiež nedá :D každý si určite hneď pozeral na internete všelijaké veci o tom...a inak konečne som našla nejakú normálnu diskusiu o tomto:D
ahojte mozte mi poradit.Berriem lieky Extavia 250 a chcel by som popritom brat sustanon neviem ake to bude mat nasledky a ci vlastne mozem brat nejke stereoidy ked mam ten liek Extavia dakujem
to ti fakt povedlai az tam osobne,ze srry omyl? no to je uz ale sila. hje,povedali,ze nemam ochorie,tlebo kazdou chorobou si len skodim,ze nemam stresovat (co sa proste neda) a hlavne na to nemysliet.no skus na to nemysliet,ze? :)
a najlepsie na tom je, ze teraz som doma a chora.....:-)
nesmiete ochoriet?? mne volali pred tyzdnom ze mam prist do BA k Mudr Volazikovej do centra, tak som sla po takej zime som sa j... do Ba aby mi povedala ze to bol omyl.. ze oni sa mi ozvu... su to k....
sydney: ďakujem ;)
noo mňa tiež upozorňovali, že nesmiem ochorieť a preto som furt doma :-/ medzi ľudí chodím fakt minimálne a úplne mi hrabe z toho už doma
t4nick4: vitaj v klube heh.no ja som skoro cely zimny semester prelezala - bolo mim hlavne komicke to,ze ked ma pustali z nemocnice,tak mi prizvukovali aby som neochorela..no jasneeee..
a kvôli tomu, aby som neochorela, už 3 mesiace nechodím do školy a ešte mesiac aj budem doma :-/
mne v podstate tiež ešte úplne nepotvrdili túto chorobu...ale vraj sa to stále blíži k tomu, že to naozaj mám