ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Sydney, ja som bola na Mickiew. 3 týždne. Ale viem, že v iných nemocniciach šli aj na druhý deň domov.
Ak vás zaujímajú alternatívne spôsoby liečby, pozrite rng.rady.eu
a tiež kapitolu Roztrúsená skleróza: rizikaockovania.sk
aj ja si pichám copaxone a zatiaľ sa nejako nesťažujem...uvidíme či to pomáha
EvaH, iba som sa pytala jednu otazku, viem co robi avnoex,a momentalne ine veci na vyber nemam, skor si dam povedat od doktora ako nejaku alternativnu medicinu (ktora na mne len tak mimochodom nezabera - kazdy ma ine telo)
evaH ja si picham copaxone a som velmi spokojna, nezatazuje az tak organizmus a nemas pravdu aloe som pila dva roky myslim ze uz po tej dobe sa malo prejavit nieco nie?
tak asi vy ste zbohatsich pomerov...
ja si to aloe od vas nemam za co kupit... bohuzial...
vsetci sa zbieraju na vseliake haiti... ale slovakom veru nema kto pomoct...
ani nasi politici ked uz tu neni ani co ukradnut... okradli nas teda statocne
Nepomohlo ti to preto,lebo si aloe nepila dostatočne dlho,manžel pije aloe stále,už 5rokov,imunitu má v poriadku,neprišlo k zhoršeniu stavu.Ku všetkému treba trpezlivosť a ked skúšaš všetko a nič poriadne,nečakaj zázrak,ten sa nedostaví.Ja hovorím len vlastnú skúsenosť a to nám nikto nevyvráti,ani ty.
Mimochodom a avonex ti pomohol?
aha hu EVAH nasla liek... :-)
staci aby ste zaplatili kopec penazi za zazracne aloe vera.. a budete vsetci zdravi... :-))) tak nevahajte.. bo po odlahceni vasej penazenky si ani na chorobu nespomenete.... :-)
ja som pila aloe.... preco mne to nepomohlo evah???? hm?
mozem sa opytat - ako dlho ste lezali v nemocnici,ked vam nastavovali avnoex? mne predbezne povedali ze noc alebo dve a o tyzden znova,len dufam,ze sa nieco nepo*ere a nenechaju ma tam dlhsie