Skleroza multiplex

sydney

EvaH, iba som sa pytala jednu otazku, viem co robi avnoex,a momentalne ine veci na vyber nemam, skor si dam povedat od doktora ako nejaku alternativnu medicinu (ktora na mne len tak mimochodom nezabera - kazdy ma ine telo)

EvaH

Nie je jedno,aké aloe sa pije,či je to hustý gel,alebo riedka vodička.Od akej firmy si pila aloe?V lekárni dostať aloe,čo nemá z aloe nič spoločné.Zaujímalo by ma,aké aloe si pila.

tina78

evaH ja si picham copaxone a som velmi spokojna, nezatazuje az tak organizmus a nemas pravdu aloe som pila dva roky myslim ze uz po tej dobe sa malo prejavit nieco nie?
tak asi vy ste zbohatsich pomerov...
ja si to aloe od vas nemam za co kupit... bohuzial...
vsetci sa zbieraju na vseliake haiti... ale slovakom veru nema kto pomoct...
ani nasi politici ked uz tu neni ani co ukradnut... okradli nas teda statocne

EvaH

Nepomohlo ti to preto,lebo si aloe nepila dostatočne dlho,manžel pije aloe stále,už 5rokov,imunitu má v poriadku,neprišlo k zhoršeniu stavu.Ku všetkému treba trpezlivosť a ked skúšaš všetko a nič poriadne,nečakaj zázrak,ten sa nedostaví.Ja hovorím len vlastnú skúsenosť a to nám nikto nevyvráti,ani ty.
Mimochodom a avonex ti pomohol?

tina78

aha hu EVAH nasla liek... :-)
staci aby ste zaplatili kopec penazi za zazracne aloe vera.. a budete vsetci zdravi... :-))) tak nevahajte.. bo po odlahceni vasej penazenky si ani na chorobu nespomenete.... :-)

ja som pila aloe.... preco mne to nepomohlo evah???? hm?

EvaH

Prečo preferujete AVONEX,na chvíľu Vám pomôže a čo potom?Poznáte aj druhú stranu mince? Nežiadúce účinky?
Môj manžel by si avonex nikdy nenechal pichať.Má SM už 5 rokov a zápalové ložiská na mozgu mu nepribudli.Preferuje alternatívnu medicínu a žiadnu chémiu.

sydney

mozem sa opytat - ako dlho ste lezali v nemocnici,ked vam nastavovali avnoex? mne predbezne povedali ze noc alebo dve a o tyzden znova,len dufam,ze sa nieco nepo*ere a nenechaju ma tam dlhsie