ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Pri betaferone by som neodporúčal dlhšie teplé čvachtanie vo vani. Teplá voda (aspom i mňa) spôsobuje horúčku.
buduci tyzden v pondelok(10.5) idem na kontrolnu magneticku, tak som zvedava, ze ako na tom budem...snad mi tie injekcie aspon trochu zaberaju...
ja picham od zaciatku marca Avonex,a uz v pohode..prve 4 vpychy boli masaker - to som myslela,ze sa od teploty samovznietim,a druhy den som bola jak vypluta,ale teraz uz v pohode,v noci sa sice zobudim na zimnicu,ale aj tak vsetko ostatne prespim a druhy den v pohode fungujem,ani teploty uz skoro vobec nemavam:)
tak ja si copaxone picham polroka, tak dufam, ze uz to nebude boliet...
ja si picham copaxone,
prvy pol rok bolelo
ale teraz si to picham treti rok a uz vobec neboli mozno uz telo zostalo rezistentne nan
Tak píšem tu znova. Bol som v nemocnici a pichám si ten liek ---betaferon---
Na prvý aj druhý a tretí vpich som reagoval horúčkou. Nemal som ju ale bol to len vnútorný pocit. Na ten tretí krát som si dal studený uterák na čelo lebo to bolo najsilnejšie a cítil som aj oslabenie kĺbov ako to býva pri vysokých horúčkach keď vás bolia aj svaly a ledva sa hýbete. No a teraz mi to po vpichnutí nič nerobí. Takže asi tak...
ja stále dúfam, že nejaká tá šanca na zastavenie tam je
Nechcem nikomu kaziť nádej ale bola som s mamou u dr. Augustínovej, nečakajte zázraky u nej sa nedejú aspoň nie v našom prípade, ani zlepšenie ani zastavenie tejto hroznej choroby, len prázdnu v peňaženke