ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Ahojte, ja som uzivala Wobenzym a stav sa mi nejak vyrazne nezlepsil. Mesacne ma tato liecba vysla cez 3tis korun. Teraz mi nejaka pani ponukala vyrobky z aloe vera, mate niekto skusenosti s uzivanim aloe vera, lebo zasa by ma to stalo 3tis mesacne a nitko nikdy nezarucuje, ze to pomoze. Viem, ze na zdravi by sa setrit nemalo, len ma trosku vytaca, ked niekto zaraba na chorych ludoch a ani nezaruci ci to v skutocnosti pomoze.
vraj pomaha aj enzymoterapia, ale vo vysokych davkach. a je to dost drahe, napr. wobenzym , ale mali by byt uz aj generika toho lieku-v indikovanych pripadoch moze cast preplatit aj poistovna
Keď vám zistili SM robili vám aj testy na borélie a chlamýdie. Tie sú často pôvodcami a spúšťačmi SM. V zahraničí sa podávajú ATB na zlepšenie stavu a dokanca aj na vyliečenie. Pátrajte. Lebo nikto iný to za vás neurobí.
Ahojte, mam 30 rokov a pred par dnami mi diagnostikovali toto ochorenie. Zatial si to ani nestacim uvedomovat ale cim viac o tom citam tym je to pre mna tazsie. Az tu som nasiel silnych ludi ! Viete mi odporucit niekoho na masaze resp. poradenstvo v tejto chorobe ? velka vdaka !
Ahojte, mam 25 rokov a SM skoro 5 rokov, teraz si picham Copaxone a stav sa stabilizoval. Pred tyzdnom, ked som si ho pichala tak som sa trafila na nohe do nejakej zilky no a museli ma odviest na pohotovost. Tiez skusam liecitelov, ale vacsinou su to len sarlatani, ak mate niekto ine skusenosti napiste mi na mail.
prepac , ale nexcem sklamat ten tvoj optimizmus... ale dokedy sa Ti to bude darit, tak mas velke stastie ako malo kto. Ja som si tiez myslel , ze zabera. pPrisla silny chripka a bol to ako uder kladivom. Bum Bac a pad zo schodov.... Ja patrim tym skorsim formam ... stastie uz mam na nu od 17 a budem mat 30 takze uz viem kedy co a co si mozem dovolit, niekedy to bez tej chemie a hormonov nejde zastavit