Skleroza multiplex

tina

Ahojte, ja som uzivala Wobenzym a stav sa mi nejak vyrazne nezlepsil. Mesacne ma tato liecba vysla cez 3tis korun. Teraz mi nejaka pani ponukala vyrobky z aloe vera, mate niekto skusenosti s uzivanim aloe vera, lebo zasa by ma to stalo 3tis mesacne a nitko nikdy nezarucuje, ze to pomoze. Viem, ze na zdravi by sa setrit nemalo, len ma trosku vytaca, ked niekto zaraba na chorych ludoch a ani nezaruci ci to v skutocnosti pomoze.

dfgd

vraj pomaha aj enzymoterapia, ale vo vysokych davkach. a je to dost drahe, napr. wobenzym , ale mali by byt uz aj generika toho lieku-v indikovanych pripadoch moze cast preplatit aj poistovna

suši

Keď vám zistili SM robili vám aj testy na borélie a chlamýdie. Tie sú často pôvodcami a spúšťačmi SM. V zahraničí sa podávajú ATB na zlepšenie stavu a dokanca aj na vyliečenie. Pátrajte. Lebo nikto iný to za vás neurobí.

mirec77

Ahojte, mam 30 rokov a pred par dnami mi diagnostikovali toto ochorenie. Zatial si to ani nestacim uvedomovat ale cim viac o tom citam tym je to pre mna tazsie. Az tu som nasiel silnych ludi ! Viete mi odporucit niekoho na masaze resp. poradenstvo v tejto chorobe ? velka vdaka !

evikuka4

Zdravím vás.SM mám 3 roky a beriem Rebif 22 3x týždenne,zatial mám stav stabilizovaný...,aj ked momentálne trpím 3 atakom...
Všetkým vám držím palce,pa

tina

Ahojte, mam 25 rokov a SM skoro 5 rokov, teraz si picham Copaxone a stav sa stabilizoval. Pred tyzdnom, ked som si ho pichala tak som sa trafila na nohe do nejakej zilky no a museli ma odviest na pohotovost. Tiez skusam liecitelov, ale vacsinou su to len sarlatani, ak mate niekto ine skusenosti napiste mi na mail.

thyra

ginko biloba na zlepsenie? pocula som ze dobra prevencia je uvarit celu hlavku cesnaku s 1 citronom v 70ml vody, a davat si kazde rano jednu polievkovu lizicu,

jmmt

prepac , ale nexcem sklamat ten tvoj optimizmus... ale dokedy sa Ti to bude darit, tak mas velke stastie ako malo kto. Ja som si tiez myslel , ze zabera. pPrisla silny chripka a bol to ako uder kladivom. Bum Bac a pad zo schodov.... Ja patrim tym skorsim formam ... stastie uz mam na nu od 17 a budem mat 30 takze uz viem kedy co a co si mozem dovolit, niekedy to bez tej chemie a hormonov nejde zastavit

stefan.h

Vyuzivam produkty alternativnej mediciny,Aloe vera a velmi sa u mna osvedcili.Neuzivam ziadne lieky a ani po stvrtej MR zapalove loziska na mozgu nepribudli.Dokazem aktivne pracovat a som v pohode.

lenkam79

Ahojte,
volam sa Lenka,mam 27 rokov a pred dvoma tyzdnami mi diagnostikovali SM.Chcem sa spytat ci niekto z Vas vyskusal i alternativnu medicinu alebo ci uzivate len lieky od lekara.
Dakujem za odpoved.