Skleroza multiplex

RNG

Pohrabal som sa v mojej literature, potom na pocitaci a nasiel som tam linky(kdesi vnutri som si pamatal nieco na to), ktore pripajam.
Je tam spojenie SM(MS)s kalcifikaciou pinealnej zlazy zo zapalov(neviem si spomenut na slovensky vyraz, je to utvar tvaru sisiticky umiestneny v mozgu, ktory produkuje okrem ineho melatonon)
Su tam popisa ne rozne alternativne liecenia,, hlavne elektromagneticke, od doveruhodnych lekarov.
K tomu by som pripojil moj napad. Mozno by sa tie kalcifikaty dali odstranit chelaciou.
ELECTROMAGNETIC THERAPY FOR MSIn this regard, Dr. R. Sandyk (Touro College, NY) has intriguingly ... magnetically and light-sensitive pineal gland, which secretes hormones (e.g., ...
www.healingtherapies.info - 18k - Cached - Similar pages

Hatha Yoga - get rid of fatigueA New York doctor, Dr Reuven Sandyk, believes that many MS problems may be associated with calcification of the pineal gland, which contains the brain's ...
www.thehealthierlife.co.uk - 29k - Cached - Similar pages

Multiple Sclerosis andMelatonin click below to view articles ...MS is more prevalent in northern regions of the globe. ... 2 Sandyk R, Awerbuch GI. Multiple sclerosis: the role of the pineal gland in its timing of onset ...
www.completehealthinstitute.com - 20k - Supplemental Result - Cached - Similar pages

The Pineal Gland is Critical for Circadian Period1 Expression in ...The pineal gland, the main source of circadian melatonin synthesis, may influence ... and in drug abuse (Satel and Gawin, 1989; Sandyk and Kanofsky, 1992). ...
www.nature.com - 82k - Cached - Similar pages

The healing power of full-spectrum light Townsend Letter for ...This appears to explain the south-north gradient in the incidence of MS: the ... Dr. Sandyk applies extremely weak alternating-current fields to the brain ...
findarticles.com 728015/pg_7 - 32k - Cached - Similar pages
Healing Power Full Spectrum LightAll the MS patients he tested had extremely low melatonin levels and their ... Some of Dr Sandyk's patients with Alzheimer's disease, migraine and pain ...
www.full-spectrum-lighting.com - 58k - Cached - Similar pages

The Missing Element in MS TreatmentDr. Sandyk found that in MS patients there is actually a 100 percent ... reduced levels of serotonin in the brain due to calcification of the pineal gland. ...
www.douglassreport.com - 21k - Supplemental Result - Cached - Similar pages

Hlavne dr Douglassov clanok je jednoduchy na pochopenie.
Je jeden z mojich oblubenych.
Predplacam si jeho periodika uz dlhe roky

emha

ahojte, ja mám SM 10 rokov.Zo začiatku boli ataky.Teraz je také pomalé a tiché zhoršenie.Beriem AVONEX 1raz za týžden.Myslím si, že doležitú úlohu zohráva psychyka.Momentálne mám rodinnú pohodu, dobráho manžela a zdravú dcerku.Držia ma nad vodou a to nenahradí nijaký liek.Uvidím, čo život prinesie dalej.Držte sa všetci.AHOJTE

romano

Na -odkaz odstránený- je niekoľko prírodných prípravkov, ktorých kombinácia by mohla významne podporiť organizmus v boji s touto chorobou. napr. dobré sú vyššie dávky C vit. - Imuno C komplex, bakteriostatický Betavital, odkysľujúci LKVb6 a tiež Betavital( kyseliny narúšajú nervové zakončenia dôležité pre prenos vzruchov a celkové prekyslenie organizmu vraj tiež vytvára podmienky pre vznik a zhoršovanie choroby. Dobrá je aj už spomínaná enzymoterapia s prípravkom Super bromelain a papain - podobný Wobenzymu ale oveľa cenovo prístupnejší, pritom obsahuje 4x vyššie koncentrácie enzýmov. Osobne si myslím, že je treba všetko kombinovať. Bojovať proti baktériám a prekysleniu a posilňovať imunitný systém.

dominika macakova

chcem sa opitat ci je aj priznakom okrem rychlej unavy atd aj problem sluchoveho ustrojenstva napriklad precitlivenim. Niektore zvuky vyvolavaju bolestivy pocit pricom pre zddrvych je to prirodzeny nizky zvuk (hrizat jablko,...)Jet o mozne?,A este ako sa da zistit ci niekto si domysla tuto chorobu, napriek tomu ze uziva lieky?hlupa otazka ak to potvrdil lekar ale ci sa da oklamat aj lekara pocula som ze sa moze podobat s prejavmi neakej inej chroby. Posledna otazky do akej miery zasahuje pamät ci myslenie, ci sa to vylucne tyka iba problematiky skladat slova, a samozrejme ,,ovladat,, telo????dakujem vam uz teraz za odpoved

zelenoočko

ahoj,mám 27, mne sa prvé príznaky objavili už v roku 2002, dalšie v 2004, dalšie v 2006..najskor mi nechceli povedat že to môže byt SM i ked už som čosi tušila a prečítala si o tom,ale potom mi to doktor priznal..nevedia doteraz aký priebeh to bude mat ani či je to na 100% SM lebo MR 2x som mala bez nálezu...mám strach, ved kto by ho nemal z SMky.

RNG

SM(alebo MS)je najcastejsie sposobena spomenutymi bakteriami chlamidie alebo boreliozy. Kedze tieto vedia "zhodit plast" tj bunkovu stenu a tak sa stat prakticky neviditelne pre obranu tela a ucinok mnohych antibiotik narusujucich bunkove steny bakterii, klasicka dlhotrvajuca liecba kombinaciou (v zanedbanych pripadov intervenalnou)antibiotik nie je permanentna. Preto ma zmysel pouzivat neklasicke prirodne antibiotika, napr vytazok z olivoveho listu(3 krat 250 mg oleuropeinu denne,intenzivne, 2 krat 150 mg udrzobne), lebo pouzivanie farmaceutickych syntetickych by malo pri dlhodobom pouziti postranne ucinky.
Na odmaskovanie tuchto foriem bakterii aj pri niektorych formach rakoviny bol s uspechom pouzity preparat Samento( vytazok z uncarie tomentosy=cats claw=una de gato=vilcacora)kde su odstranene tetracyklicke oxindolove alkaloidy a teda obsahuje 1/2 porcenta pentacyklickych tzv TOA free .
Je mnoho pomocnych latok, ale ich ucinok nestaci sam o sebe. Spomeniem vysoke davku B vitaminov(B1,6 12) intervenalne),silna enzymaticka kura,koloidne striebro ci ionicko koloidne, hyperbaricky kyslik(1.3 do 1.4 atmosfery, 1.5 hodinove kury, opakovane 2 krat tyzdenne niekolko mesiacov)a tiez bylinna zmes Padma.

genzer18

ahojte mam 22 rokov a SM mam uz treti rok, a vyskusal som aj alternativnu medicinu a picham si betaferon uz dva roky a moj stav sa stale zhorsuje,ja sa citim dobre, len prejdem stale menej a menej,co bude ked budem mat tridsat...

kvetinka_

ahojte,
ja mám 18 a SM mám asi 3roky,zatiaľ sa cítim dobre, ale ktovie ako to bude za pár rokov. Lekári mi toho moc nepovedia, že sa nemám zatiaľ strachovať a že som stabilizovaná. Ja by som sa, ale chcela viac dozvedieť o chorobe, ktorú mám - vhodné diéty, cvičenia a rady. Prečítala som už dosť článkov, ale nič uspokojivé som tam nenašla..každá rada príde vhod..díky

biba

Ahojte, mne SM diagnostikovali v r. 2000, našťastie to celkom dobre zvládam. Čo sa týka aloe vera - nejaké takéto produkty užíva moja sestra, ale tá má iné zdravotné problémy. Ale veľmi si ich pochvaľuje. Ja to radšej neriskujem, zatiaľ mi stačia našťastie len Bčka. Držte sa:)