ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Skus ciste aloe, 99,3%
U inych platis za vodu, cukor,
prichute.
Najdi pod : doplnky, aloe 99.3%
Aloe rastie divoko v pustnych oblastiach, kde stopove prvky neboli vycerpane, ako na internzivne obrabanych poliach.Preto tie vzacne stopove sa nachadzaju vo vyssich kvantitach prave v aloe
Obdobne je to aj s morskymi produktami. More este nie je vycerpane, chvalabohu
Ahojte všetci s dg.SM.Ja mám túto dg. od r.2001 a celkom dobre to zvládam.Spočiatku to bolo hrozné, myslela som, že to psychicky neunesiem. Totižto diagnostikovali ma za 1 deň!A to som mala len problém s očami-dvojité videnie.Chodím do práce, človek zabudne na chorobu. Pichám si už šiesty rok Avonex a nejaký veľký atak som nemala. nebola som od r.2001 ani hospitalizovaná. Ak môžem poradiť, tak treba primerane cvičiť, aby telo ostalo v akej-takej kondícii.Ak je to možné tak treba ísť na liečenie.Mne to robí dobre, len nárok naň je každé dva roky zo zákona. Takisto 2x do roka pijem Aloe-3 fľaše za sebou. Robí dobre na všetko. Tak všetkým držím palce.
Ked si chces vycistit telo enzymami od rozneho zamorenie prispievajuceho zhorsovaniu SM(MS), ber enzymy vzdy na lacno, aby sa dostali rovno do krvi.
Ked ich beries s jedlom, dostane sa do krvi velmi malo, ale pomozu ti stravit lepsie jedlo
Ahojte, chcem sa Vas spytat ci vsetci pracujete. Moja obvodna lekarka mi navrhla, ze by som mohla porozmyslat nad invalidnym dochodkom. Bol to pre mna sok. Ved som mala len druhy atak. Ja si to neviem ani len predstavit, zostat v 28 r. doma ako invalidny dochodca. Praca je moje jedine potesenie.
Este by som chcela reagovat ohladom Wobenzynu. V jednom z prispevkov som citala, ze nepomaha. Ja ho takisto beriem uz asi 3 mesiace a nezachranil ma pred druhym atakom. Ked som bola ale v nemocnici, nasla som tam brozurku o Wobenzyne. V lekarni mi povedali, ze ho mam uzivat po jedle a v spominanej brozurke som sa docitala, ze sa ma uzivat uplne nalacno, minimalne 2hodiny po jedle a pol hodinu pred jedlom. Pokial sa tak neuziva, znizuje sa jeho ucinok.
Kupila som si teraz jeden produkt, co mi poradil znamy. Vola sa Bio Unimilk Imunoaktiv. Je vyrobeny z Bio kozieho mlieka. Stoji 350,- Sk, jedno balenie vydrzi na mesiac. Da sa kupit cez net. Ak mate zaujem o blizsie info, web stranka je www.bioprodukt.info
Je na podporu imunitneho systemu, obsahuje komplex vitaminov B, vitamin E ... Cize prave to co potrebujeme. Drzte sa
Tak pineal gland je po slovensky suskovite teliesko, alebo epifyza, aspon podla Wikipedii
Melatonin, oprava