ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Manzelovi,diagnostikovali sklerozu multiplex pred jeden a pol rokom.Z jedneho dna na druhy prestal chodit.Nebral ziadne lieky,zacal uzivat prirodne produkty ,ktore uziva dodnes a zdravotny stav sa mu stabilizoval,normalne pracuje,cely den je na nohach.Ak mate zaujem o konkretne produkty,skontaktujte sa.Mimocodom ziadny dalsi atak nebol.Sme velmi spokojni.
Ahoj bzukina, ja mam 26, ale som uz z tej diagnozy pekne na nervy...V rodine mi neveria, ze je to so mnou take zle, myslia si, ze moje zakopavania su zapricinene casto nesikovnostou a najhorsie na tom celom je asi to, ze niekedy nemam problem chodit po obchodoch, vyupratovat byt, ist si vecer sadnut do mesta, ale niekedy sa ledva tackam po byte..Neviem to vysvetlit a uz vobec to neviem vysvetlit okoliu a da im odpoved na casto kladenu otazku: Ved vtedy si mohla, preco by si nemohla aj teraz? Vysvetlia si to skor tym, ze som leniva...Ja neviem, ta SM-ka je taky bludny kruh, ale dufam, ze raz z neho najdem cestu von...Vsetkym podobne "postihnutym" drzim palce...:-))
ahoj mirabel, kolko mas rokov? ja 22
chodi sem este niekto? rada si s niekym popisem
ahojte aj ja ju mam, je to ako mor. kvoli rozke si malokedy robim tazku hlavu, ale kvoli blbostiam, to ano. v dec. budu 2 roky co som mala 1. atak a v sept. 2005 mi ju diagnostikovali. skola isla do haja, bakalara som stihla urobit, akurat som mala nastupit na inz., ked mi ju diagnostikovali a vtedy som sa necitila, okrem ineho aj na 6 hodinove labaky na organike. tak teraz rozmysla nad nejekou inou skolou vhodnou aj pre ZTP
pa Zuza :-)
Kolka, to je teda sila....??