Skleroza multiplex

RNG

Ciste aloe je ciste aloe, ci ma certifikat halal alebo kosher, to na veci nemeni, len pre zidov a moslimov.
Cim viacej reklamy a certifikatov, tym viac za to platis.
Jediny naozaj cenny, ktory prisne dohliada, aby obsah flase bol totozny z tvrdenim na nalepke je GMP, vydany medzinarodnou kontrolnou komisiou nnfa.

sasa

ešte k môjmu príspevku "sasa-dnes 14:17" chcem dodať,pestovateľ a zároveň výrobca produktov ktoré užíva môj syn ako prvá získala pečať IASC/medzinárodná vedecká rada pre aloe/,ktorá kontroluje kvalitu výrobkov z aloe /mimichodom má najviac certifikovaných výrobkov zo všetkých firiem na svete/.Spoločnosť získala aj židovský najvyšší certifikát KOSHER, a islamský certifikát HALAL.Oba certifikáty dostať súčastne je takmer nemožné,a táto spoločnosť ich má.

sasa

Nedá mi, aby som nerágovala a úplne súhlasila s pani Horňákovou. Môjmu synovi 24 rokov diagnostikovali sklerózu multiplex v novembri 2006.Prejavovalo sa mu to tak, že pri chôdzi sa mu podlamovali kolená a nohu ťahal za sebou a ešte aj zakopával.Bol to hrozný pohľad. Bol i v Bratislave na klinike ale neodporúčal mi p.prímar aby absolvoval liečbu interferónmi, pretože majú vedľajšie účinky. On to svojim paciento neodporúča. Človek s touto diagnózou má dosť problémou a nie ešte komplikácie s vedľajšími účinkami. Od decembra užíva prírodne produkty z Aloe Vera, ale podotýkam nie z našich lekárni, pretože obsah Aloe Vera neobsahujú dostatočné množstvo, ktoré je obsiahnuté v produktoch priamo od pestovateľa a výrobcu týchto produktov. Je to 1/2 roka čo úžíva tieto produkty, je ich hodne, ale zo zodpovednosťou môžem potvrdiť, že teraz pri chôdzi kolená sa mu nepodlamujú, sem tam ešte zakopne,ale očividne je na tom lepšie. Môj syn je taká povaha, že keby sa necítil lepšie tvrdo by odmietol tieto produkty užívať.

tina

nuz p.Hornakova, Vas manzel ma SM rok a pol, to skutocne nie je dlha doba na to, aby ste pripisovali aloe az taku zazracnu silu... ja som 5 rokov ako mi to diagnostikovali nic neuzivala ani si nepichala a loziska mi nepribudali... je to individualne u kazdeho, ale urcite si myslim, ze aloe ma pozitivny vplyv... len skoda, ze za tak drahu cenu...

eva hornakova

Je mi nesmierne luto,ked niekto podcenuje Aloe vera.Ved prenika hlboko do bunky,ma protizapalove ucinky,taktiez imunomodulacne,detoxikacne ucinky a mnozstvo inych pozitivnych vlastnosti.Udavam len vlastnu skusenost,kde nebola pouzita ziadna chemicka liecba,len prirodne produkty a ziadne zapalove loziska nepribudli.Poznam vela ludi,s chemickou liecbou a zapalove loziska na mozgu stale pribudaju.Snazim sa len pomahat ludom a odovzdat pozitivne informacie.Tuto alternativnu medicinu konzultujeme s lekarmi a dobry stav manzela mam kazdy den pred ocami.

RNG

Tabletky sa vyrabaju(susenie, miesanie s tabletovacimi agentami, tabletovanie=nie je to ciste aloe a je porusena struktura priemyselnym procesom)
Najlepsie a najucinnejsie aloe je take, ake sa nachadza v rastline, bez tepelnych uprav.Teda minimum 99.3 percentne.