ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Kedysi som napisal vacsi clanok na nootropics, tj latky, ktore zlepsuju cinnost mozhu, ci uz stimilaciou prekrvenia alebo stimulaciou nervovej cinnosti inymi mechanizmami.
Gingko ciastocne, huperzin A a Vinpocetin patria k latkam znacne ovplyvnujucim tok krvi v mozgu(ale aj inde, napr v ociach) cim sa zlepsia mozgove pochody.
Ine su 5-htp, l- triptophan,lecitin, phosphadilcholin atd- najdes napr na www.wikipedia.org , hlavne v anglickej verzii, ta je najbohatsia.
vynasli nejaku novu vakcinu na SM BHT-3009, no uz len otazne je, kedy to pride aj na slovensky trh
Pozrite na temu autoimunne choroby.
Tam budem davat novosti od alternativnych lekarov na tieto choroby.
Môžem povedať, že mám dlhoročnú skúsenosť s in. AVONEX. Už 7 rokov mi pravidelne raz do týždňa pichajú
Avonex. Prvý rok s inj. bol najlepší. Cítila som sa dobre, bez ťažkostí. Potom to už nebolo také ružové. Aj keď mi lekári hovoria, že podľa vyšetrení liečba zaberá, mám na to vlastný názor. Niektoré problémy, ktoré som nemala, sa objavili teraz a podľa mňa má Avonex aj vedľajšie účinky, ktoré tiež vedia znepríjemniť život. Ale som optimistka. Neviem, kde by som bola, keby som nebrala liečbu Avonexom. Ešte stále viem existovať bez cudzej pomoci a som za to vďačná.
CHCELA BY SOM SA SPYTAT CI MA NIKTO SKUSENOSTI S IN.AVONEX.DAKUJEM
sasa, ja nikomu nic nenanucujem, len sa delim s mojimi medickymi zdrojmi informacii. Ak ste presvedcena, je aloe je jedine, co na SM(MS) pomaha, fajn. Tym, co hladaju aj ine prostriedky som uz v tejto diskusne teme povedal dost inych prostriedkov, staci sa pozret na predosle prispevky (podlozene clankami medickych autorit z celeho sveta na tuto temu, ja si z prsta nevyciciavam nic)
Ponukol som pomocnu ruku, bolo mi do nej hryznute. Tak tuto temu opustam permanentne, aj tak uz nemac co dolozit.
Vela uspechu.
Myslela som si že toto diskune fórum je otom, že si tu každý povie alebo ponúkne radu podľa toho čo mu pomohlo,ale nie o tom, že niekto poukazuje a potom má pripomienky aké je to drahé. Nikto tu nikoho nenúti aby si vybral práve tie, ktoré napríklad pomohli nám.Každý sa slobodne rozhoduje,tak neviem prečo to tu niektorí ľudia komentujú. Veď je to o pomoci a skúsenosti.
Mňa by len zujímalo či ste Vy pod značkou RNG lekár, keď dávate každému ihneď rady, a myslíte si že sú najlepšie? Alebo ste jeden s týchto SM diagnózou a nepáči sa vám, keď užíva niekto aj iné produkty ako radíte Vy.
Áno to máte pravdu čisté Aloe je čisté Aloe. Takú silu ako má čisté Aloe, si zaslúži písať ho z veľkým "A"