ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Musim zajst k tomu doktorovi. Aj ked sa mi vobec nechce. Podla mojich priznakov to vyzera ako Skleroza multiplex. A zo scanu ti to nezistia, to musim ist na magneticku rezonanciu. Ja mam hroznu depresiu z toho.. Som uz uplne presvedcena o tom, ze to mam.. Pretoze mam videnie zhorsene (sice ked mam okuliare tak vidim dobre) a toci sa mi hlava, atd.. To by bola asi riadna nahoda, ak by som to nemala..
Myis, ak si mala Hep A, treba 'restartovat' pecen! Dolezity zaciatok je detoxifikacia organizmu, ktora ma zacat klistirom (vyplach hrubeho creva teplou kavou, lebo kava stimuluje funkciu pecene). Inac, vyplach (klistir) je DOLEZITY pri mnohych, skoro vsetkych ochoreniach, kedze v hrubom creve sa nachadzaju dlhodobe toxicke latky zodpovedne za mnohe ochorenia.
Nechcem provokovat, ale kontroluj svoj pitny rezim. Hned rano ked vstanes vipi dva pohare vody a potom kazde dve hodiny dva pohare. Bolest, ako aj spominana depresia je tiez VELMI casto z nedostatku vody. Vyluc mlieko a syry. Jedz brokolicu, a ovocie a zeleninu vobec. Daj si aj relaxacne kupele z morskej soli. Tie bolesti nemusia mat ziadnu suvislost s tetaniou ci sklerozou. Moze to byt aj z dlhodobo uzivanych liekov. Takze, treba sa o seba starat.
Mozno ano. Plus prekonala som aj Hepatitidu A (ustrice alebo sushi), bolo to len nedavno, v Januari a takisto mam znizenu funkciu stitnej zlazy.. Spanielsko je super, ja som dole v Marbelli.. Toho sa najviac bojim, ze mi diagnostikuju nieco, co nemam. Lebo nasmu znamemu diagnostikovali nador na mozgu a nakoniec ho dali presetrit v Rakusku a nema nic. On totizto trpi chronickymi bolestami hlavy a bez tabletky neurobi ani krok. Uz vyse 10 rokov. Nebol by pre mna lepsi neurolog?
Zabudol som, ze si v SP. Minuleho rouku sme boli s priatelkou, Madrid, Zaragoza, Valencia, Toledo, dva tyzdne sme autom cestovali. Kranse.
Kamarat Ti moze vybavit metabolickeho lekara? To by bolo dobre. Pamataj, metabolicka medicina nie je alternativnou ale je odvetvim vseobecnej mediciny. Zial, utlaca sa do uzadia. Pri vseobecnej medicine si daj pozor, aby Ti nediagnostikovali chorobu, ktoru nemas (to sa stava castejsie, nez si myslis). Netrpis nahodou Chronic Fatique Syndrom (po slovensky asi syndrom chronickej unavy, casta choroba?