Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

damian

Tak chod k osteopatovi. Moja mama sa takmer dostala na invalidny vozik koli krcnej chrbtici. Bola u akehosi slepeho osteopata v Kosiciach a OKAMZITA mala po problemoch. Mozno len potrebujes odblokovat stavce (nervy)

myis

Ja nejem ani maslo, ani slnecnicovy olej. Ja aj vyprazam na olivovom. Inak, maso tiez skoro nejem.. Skor ryby, lososa a tak

myis

Ja mam taky pocit, ze mi za to mozu krk a chrbtica. V krku a v chrbte mi vzdy strasne puka, hlavne ked pohybem krkom zprava do lava a naopak. A ked si stlacam krk a chrbticu tak citim bolave body, uplnu bolest

damian

Co zistil Profesor Swann:
• prijem saturovanych tukov nesmie prekrocit 10 g/denne!
• denny prijem polisaturovanych olejov medzi 40–50 g (margarine, a hydrogenove masla sa nesmu pouzivat)
• optimalne mnozstvo proteinov je dolezite
• rybi olej sa ma pozivat aspon 3 x tyzdenne.
• Jest cerstvu prirodnu stravu, nezivocisnu (okrem ryb), teda bezmasitu a bezmliecnu. HLAVE SA VYHYBAT MLIEKU A MLIECNYN VYROBKOM!!!

myis

Moje stavy zacal minuly rok v marci. No a predtym som mala asi 5 mesiacov hrozny stress (stratila som robotu, nemala som ziadne peniaze) hroza. To som ale zvladala ok. Az potom, ako sa veci ukludnili, tak mi prisli tieto stavy. Niekde som citala, ze to moze byt Post traumatic stress. Asi tak dva mesiace na to ako sa to vyriesili (cize v marci) sme boli s priatelom v obchode a mne sa rozbuchalo srdce ako pri infarkte a museli ma posadit, lebo som bola ako opita. Potom to moc neprechadzalo a zacala som chodit po pohotovostiach. Vraj som vystresovana.. Odvtedy chodim po doktoroch, hladam na internete, co mi moze byt a tak..

damian

Dolezite latky pri skleroze mult.
• EPA: 1.8 g/denne; alebo lanovy olej: 1 kavova lyzicka denne
• Selenium: 200 mcg/denne
• Vitamin E: 800 IU/denne
• Vitamin B12 (methylcobalamin): 60 mg/denne
• Pankreatin (10X): 350–700 mg 3 x denne (NA HLADNY ZALUDOK!!!).

damian

Dolezite latky pri skleroze mult.
• EPA: 1.8 g/day; or flaxseed oil: 1 tbsp/day
• Selenium: 200 mcg/day
• Vitamin E: 800 IU/day
• Vitamin B12 (methylcobalamin): 60 mg/day
• Pancreatin (10X): 350–700 mg three times/day (on an empty stomach).