Skleroza multiplex

somebody

cau Myis, hmmh s videnim nemam problemy..:))) ani s pocutim...ani nezakopavam...aj si citim telo....mam problem s krcnou chrbticou...vystrelujeme do pravej ruky a potom nohy:)
je to divne......
citala som ze pacienti s SM maju dvojite videnie a to asi polka z nich..ja nastastie nic take nemam. ani problem so stabilitou ani zmatenost ani nezabudam a nevypadavaju mi veci a slovka:)

myis

Moj byvaly sef mal zase strach z rakoviny. Jeho segra na to zomrela a on bol uplne v prdeli, nejak ho to bloklo v hlave a ked ho nieco pichlo tak bezal k doktorovi. Raz mi ukazoval, co ma doma, v kazdom sufliku, v kazdej izbe mal lieky, lenze nie jednu krabicku, plne liekov... Celu lekaren mal v dome. Vtedy som sa smiala, teraz ho uz chapem

myis

Aj na Wikipedii to je, ze vraj hypochondri si najviac myslia, ze maju tieto choroby. A najhorsie je vraj hladat priznaky na internete

myis

Hej, Veroniku som citala aj ja. Lenze ona si neciti jednu polku tela. Ci take nieco. A takisto ma nieco s nohou. To ja nemam. Ja sa citim cela. Akurat ma bolieva chrbat a krk a toci sa hlava. Lenze ona to nema az tak uplne iste este. Mas problemy s videnim? Vies, skleroza ma dost take prejavy, ze je tazko povedat... Moj frajer si vyse mesiaca necitil prsty na lavej ruke, ale ten sa nicoho neboji..

somebody

hmhmmh. to som nevedela ze si ludia namyslaju ze maju SM..
nooo, ja si to namyslam a tesi ma že nie som sama:)))))))
je to hnusný pocit..ale nezmenim to...
Ozaj MYIS:))) citala som ta aj na fotre o tetánii..
to su so SM rovnake priznaky...vraj aj to este môže byt..spolu s pan. poruchou a tetania..idu ruka v ruke..nuž to by bole este fajn..tetania nie je taka desna ako SM.
Aj veroniku som citala..ta ma SM alebo nema??
BTW, mam podobne príznaky ako ona:)))))
tak neviem:))))

myis

Take sny mam aj ja, najcastejsie, ze nedycham, nevidim a nemozem sa pohnut, plazim sa.. Potom, ze ma chce niekto zabit. Nedavno sa mi snivalo, ze prisla pre mna smrt a bola hrozna tma a potom som pocula nejaky suchot a len som videla ako ma objali dve velke kridla anjela. Som uz asi nejaka nenormalna.. Zobudila som sa a nevedela som, ci mi nesibe

damian

Nezabudnite na to, aka mocna je autosugescia (aj ta hypochondricka). Ak si totiz clovek nieco dlhodobo vsugeruje, telo sa nakoniec tomu prisposobi. Tak by som vam s uctou poradil, co najrychlejsie sa tychto negativnych autosugescii zbavit. Sportujte, fyzicky sa namahajte, plavajte, dychajte, radujte sa z malickosti, placte do sytosti (lebo to pomaha) a kaslite na choroby.

myis

Ked si zadas cez google hypochondria tak tam pisu, ze najviac si hypochondri a ludia vseobecne namyslaju, ze maju rakovinu, lupus a sklerozu multiplex kvoli velmi nespecifickym prejavom... Mozno ta to trosku potesi