ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Ja skusim masaz a psychiatra (on vlastne robi skor mikropsychologiu www.enriquevidal.com),/ vitaminy beriem, este dokupim selen a tak a ked neprejde tak pojdem k neurologovi. No.. uvidim.. Somebody, najlepsie neriesit, mas pravdu. Mne uz tiez z toho sibe.. Sa mi snivalo tuto noc, ze som nemohla dychat, hrozny sen. Mavam hrozne sny, hrozne.. Damian, mas pravdu, niekedy sa choroba moze zdat vazna a pritom je to nieco banalne plus psychika je mocna
hmhmmhmhm. vies ake nervy som lala ja???? rozmyslanie, dumanie..videla som sa na voziku..odpadnuta, strpnuta...horor..
aj dodones mam strach...velakrta ked sa s niekým bavim tak mi pride divne, musim vybehnut z miestnosti a napist sa vody....ach jo...
ale potom doma mi je dobre...
mam nervy aj ja....chcem byt milovana, mat sa lepsie....
verim že moje stavy su z nenaplnených tužob:)))
teda dufam....
alebo mam SM...co už narobim..ale vdaka za každý den ked chodim , jem, robim, žijem..:)))
sorry, ale sa velmi sledujes..
mne sa to taha roky.. v r. 2000 sa mi točila hlava, nastupila som do prace mala som stresy..bola som potom PN.
V r. 2002 mi prislo na odpadnutie- , nevedela som sa nadychnut atd atd...
potila som sa... mala som pocit že musim uniknut niekam preč...unik z miestnosti mi pomahal riešiť moje stvay..
potom dlho nic.. bolo to OK.V r. 2004 som porodila.. vlani som dostala z cista jasna zachvat.. na odpadnutie, trpnutie, trvalo to asi dve hodiny poležala som si v postli..dala magnezium...vecer som už tancovala na svadbe..
mala som ale divný pocit mravcenia a aj obcas mavam..
dlabem na to..serem to.. neriesim to..asi mi mi drblo keby som nad tým roznýslala.
nechcem vediet co miá je...:))
paaaaaaaaaaaaaaaaa
Ludia, castokrat staci tak malo a choroba je fuc. Fakt, moja mama tuto pravdu pocitila u toho osteopata. Tyzdne bola vo fakultnej nemocnici, kde ju 'liecili' drahymi a toxickymi injekciami do chrbtice (stale potom vracala). A nic. Odisla z nemocnice tak, ako prisla. A stacilo tych par minut (doslova a do pismena) u osteopata a problem sa nikdy neukazal. A ja somar som si vtedy az myslel, ci nema rakovinu, lebo jej hlavu tahalo na stranu. Boze, a aka to bola malickost. Medicina skutocne prehana a zvelicuje a zabuda na principy stavby a zlozenia tela. A hlavne sa zabuda na metaboliku. To vsetko za ucelom miliardovych ziskov pre farmaceuticke spolocnosti. Denne sa na toto musim pozerat na mojom oddelsni.
drbe ti myis????co si namýslas..si ako ja pred rokom... stale ma nieco sere a rozmyslam ci mam Sm alebo nemam...príznaky podobne.nemam silu ist k dr.
ale fungujem, pracujem staram sa o dieta..
hlavu hore a uživaj si každu chvilu