Skleroza multiplex

veronika

ten niekto kto ti pisal ze sa mu tocila hlava a diagnostikovali mu sm som nebola nahodou ja:-D??? ale hlava sa ti moze tocit z milion veci...

veronika

ahoj myis.. :-D... bludis??:-D.. nebulud a nestrachuj.. chcem sa spýtat.. je tu niekto komu diagnostikovali sm tak dlho ako mne??? uz ju mam rok suspektivnu a je to na nevydrzanie.... mam nalez na mr,zle vebky, reflexy na lavej strane su slabsie a inak si citim pravu stranu tela, .. hlavne nohu..likvor bol negativny a prisli mi teraz aj na to ze mam tetaniu tak sa cela diagnostika zamotala a teraz lekari neviedia ci ide o sm, alebo tetaniu alebo obe diagnozy naraz.. ale su tam vieci co tetania nesposobuje.. proste bordel v mojom tele.. je tu niekto, koho tiez takto doktori trapili kým mu stanovili konecnu diagnozu alebo zo suspektivnej sm bola zrazu len sm???

myis

Ono to je trochu take divne, beriem po prve antikoncepciu a po druhe moj priatel nemoze mat deti. Bum a som tehotna a neviem ako.. Urcite nie s niekym inym, to odprisaham..

myis

Somebody, ty to urcite nemas. To je chrbtica a stress. Tak sa neboj.. Ja mam viac priznakov ako ty. U mna je zaujimave to, ze ja sa tak stresujem a bojim, ze sa mi rozklepe sanka ako ked ti je zima.. Musim asi k psychiatrovi. Niekedy aj hrozne placem od strachu..

myis

Ja to velmi dobre poznam, vyhladavanie na internete.. Vzdy mi je nanic, najprv som si myslela, ze mam HIV, potom kopec inych veci a teraz je to ta skleroza. Ja mam problem s videnim, ale to je skor odmalicka, slabsie vidim do dialky. Dvojite videnie nemam. Preto sa bojim. So stabilitou tiez nemam problem.. Sakra, ja uz nad tym nejdem rozmyslat, lebo sa zblaznim!! Niekto tam pisal, ze sa mu tocila hlava a ze mu diagnostikovali sm

somebody

mhmh. to poznam...hned davam do googlu príznakz sklerozy a porovnavam so svojimi:))) a hned mi je na hovno:))
co už..poznas to aj ty?