Skleroza multiplex

veronika

dakujem ti alca za ochotu.. ale ja ju este nemam istu... budem vediet ked sa vratim z nemocnice.. mozno.. idem na dalsiu magneticku rezonanciu a dalsiu lumbalku. iank mal tvoj syn pozitývny likvor?? lebo ja nie.. a ticho zavidim tým co maju.. lebo inak je to len tapanie a same otazky.. jeto ozaj sm?? i ked to pripada zvlastne ze to pisem..ale zacalo sa so mnou celkovo nieco diat.. inak si citim pravu nohu vyse pol roka..to tetania sposbit nemoze.. meskaju mi kramy dva týzdne az mesiac,casto chodim cikat a tak.. kramy mi pred tým chodili na minutu presne.. pritom mam striedave trpnutie po celom tele-co sm nenasvadcuje.. - bolo by to stale na jednom mieste.. mozno mam viac neurologických poruch.. ja uz vazne neivem...

damian

LINA, KAZDE JEDNO (U ZDRAVEHO, CI CHOREHO CLOVEKA) ZAOCKOVANIE PROTI CHRIPKE JE RIZIKOVE.
CHRIPKA A MEGADAVKY VIT C IDU K SEBE LEPSIE AKO CHRIPKA A VAKCINA (TOXICKA)

alča

Ahoj Veronika, môjmu synovi diagnostikovali SM v novembri minulého roka. Užíva produkty FLP a môžem až teraz po 10-mesiacoch zhodnotiť jeho situáciu. Zatiaľ máme dobré výsledky a sme spokojní. Ak chceš napíš mi na e-mail.

veronika

myis.. ale ked sa ti len toci hlava, za tym moze byt vela pricin..ved si pisala ze mas poruchu stitnej zlazy.. aj z toho sa tocieva hlava,nie? a skleroza multiplex nesposbi to ze ti v obchode pride zle,rozbucha sa ti srdce.. to skor ta tetania.. Daminan, nie .. ja niesom ta veronika.. to by mi chýbalo .. este aj rakovina.. ked mas sm tak mas vraj minimalnu sancu dostat rakocinu

myis

Cau Veronika. Stale sa bojim tej sm. Mam nejake take divne stavy, uz neviem, ci si to nahovaram, ci je to tehotenstvo, alebo depka. Som sa objednala u neurologa, ale strasne dlho treba cakat. To sa mi tu este nestalo. Velmi sa bojim. Plus stale mi je zle z toho tehotenstva. Vies, mozno su si neni isti, ci to naozaj mas, preto im to tak dlho trva. A sm ma take priznaky, vraj je to tazko urcit. Podoba sa priznakmi inym chorobam.