Skleroza multiplex

myis

Veronika, nejaka pani tu predtym pisala, ze dostali nejaku zenu z vozicka.. trpela sm... Ten clanok je niekde tu.. Soravia, pojdeme k doktorovi a uvidime, ok?

soravia123

myis..ak si tehotna to je normalne ze ti je zle..ved ked si spomeniem na seba ako mne bývalo..
ale ja chcem baby este jedno..ake stale si myslim ze mam SM a neviem ako by som to zvladla s nervami

soravia123

dakujem za vysvetlenie- ty si normalne doktorka...:)))
takze tvoj problem je v tom ze si inak citis pravu cast tela..
a nemavas mravcenie v tele?

veronika

ano.. mala som demilizacne loziska.. prv boli dve , potom to nazvali ze sm v nerozvinutom stadiu a potom ze jedno demilizcne lozisko ktore aj ked je osamote tak ma charakter sm.. ale su na to normy vola sa to ze mcdonelowe ktore vrvia ze musis mat aspon dva loziska aby ti sm uznali... ja som na zaciatku mala dve.. ale mama chcela aby ma este raz poslali na magneticku.. a ta dopadla tak tu u nas v rs na slabom stroji ze som tam mala len niejake lezie neurciteho typu.. takze momentalne nesplnam normy na urcenie diagnozy.. aj ja by som bola rada keby ze je to len tetania.. ale ako pisem.. mam uz dlhodobý iný pocit na pravej strane tela.. tam kde som mala atack.. pred pol rokom az do dnes.. a ano.. myslim si ze si skor ten tetanický typ.. sm nesposobuje busenie srdca. nechem tu sice mudrovat... ale co tu pises.. kukla si si uz nieco o tej tetanii?? trpnutie,budesie srdca,tocenie hlavy.. to je tetania... vraj to ide od psychky a ma to kazda 3 az 4 zena.. a sm ma 1 z 1000 az 2000 ludi podla toho kde zijes.. nechem tu vlemi mudrovat.. ale ked si spomenula to budesnie srdca.. vazne si skus pozriet tu tetaniu.. je strasne rozsierena..

myis

uz mi z toho zacina sibkat, baby... Je tu jeden pribeh od jednej holky, precitajte si ho - je pod Co dokaze psychika. Ked sa budeme takto plasit, tak nam bude este horsie!

soravia123

verony nechodis aj na lady.sk???
mhmhmozaj arobil ti lekar aj vysetrenie tou stetinkou alebo ihlicou po nohach a po tvari??