ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
vrele doporucujem lady.sk byva tam sranda..a aj take light topics..ako sex, moda, chlapi, make-up..aj tam sa pisalo o Sm..ale iba tak zbezne
to su immunoglobiny, moja, cize ak si immunna voci jednej chorobe, neznamena to, ze si neni immunna voci druhej, chapes? Napriklad, ked ta zaockuju voci Hepatitide B a spravia ti testy, budes mat Igg pozitivne, ale ked ti urobia testy na meningititu tak Igg budes mat negativne.
igg sa robi pri vela veciach
no super.. a mne sa lepi zuvacka na zuby.. heeee.. pocuj.. dajme daku viac light temu.. tak bru noc soravia123
Igg sa robia pri pecen testoch???
to som mala v norme el to bolouž davno asi rok dozadu:)))))
myis.. vies tyco.. nebavme sa o tom igg bo je to nasa konfliktna stranka:-D... oki???
Bru noc Sm- kárki moje:)) idem do hajan...
manzel je chorý tak sa snim potešim este pred spanim ..ak ma Sm tak nebudem sa dlho zo sexu tesit:))a este si dam whisky na spanok- tot moja medicina..
good night...No more Sm today:)))
Vidis, tu mas vysvetlenie, ze protilatky su specificke pre kazdy typ cudzej substancie. Cize, protilatky, ktore sa vytvaraju voci tuberkuloze su specificke len pre tuberkulozu
ano.. igg je ukazovatel.. ale je to stale ta ista hodnota. ci uz pri sm alebo kadecom inom... skleroza multiplex sa neda zistit z krvi tak to nema zmyslel!!! igg jeto co ti hladaju v likvori pri lumbalke.. ak ho mas zvysene tak mas sm... v krvi to moze znamenat cokolvek.. ale ked to mas v likovri je to bud zapal mozgových blan, sm alebo co ja viem co ine... igg je ucita hodnota tovojej imunity alebo co... neni to v tom zmysle ako mas výsku tak metre.. mas homtnost tak kg.... je to le proste igg
Antibodies are specific to each type of foreign substance. For example, antibodies made in response to a tuberculosis infection attach only to tuberculosis bacteria. Antibodies also work in allergic reactions. Occasionally antibodies may be made against your own tissues. This is called an autoimmune disease.