Skleroza multiplex

myis

Hm, tak ako je mozne, ze doktori to vysvetlili inak? Ja som mala pri syfilise igg negativne v norme a pri inych takisto negativne a pri Hep A pozitivne. A pytala som sa vela doktorov, oni mi to vysvetlovali. Ak mas robene testy na sm a Igg mas pozitivne tak to znamena, ze ju prekonavas

myis

ale ako ja viem.. igg ti stupne aj pri sm.. neni to len ukazovatel.. je to neco s tvojou imonitou.. vies co?? kuknime si to na nete a budeme mudrejsie.. oki???

myis

Igg A igM su len ukazovatele, tie mozes mat aj pri Hepatitide A,B,C, pri syfilise a inych chorobach.. Su to immunoglobiny

veronika

myis.. jasne.. ja osobne poznam taku tetusku.. stretla som ju na neurologii v rs ked som tam dobehla s velkým placom.. este som sa pohadalaaj s mamou.. tiez bola na vozicku a dostala sa z toho.. teraz chodi len o barlicke.. a ma super znamosti.. na traubnera.. pche.. jedna zo zakladateliek nadeji.. mam aj jej telefonne cislo :-)

veronika

vies.. to je moje hobby uz pomaly chodit po strankach a citat si o chorobach... ja mam priznaky z toho aj z toho.. mam pozitivne testy na tetaniu..ale zaroven mi vychadzaju hranicne testy vep.. na sm..to je o tom ako sa ti siria sygnaly v hlave.. keby ze mas naozaj take problemy ako ja.. nie len v hlave ale aj na papiery v zdrvotnej karte tiez o tom vies tak ako ja.. studujes to do posledneho slova:-D.. sm je choroba na celý zivot a podla mna vacsina ludi chce vediet s cim ma docinenia.. a nemysli si ze mas sm... nechcem ta strasti.. ale preco prave sm?? je tu vela dalsich chorob co si mozes vybrat.. heee. viesco je to als:-D.. sot krat horise ako sm.. alebo taký nador na mozgu.. ale nie.. teraz si robim srandu.. vazne .. nemysli si to... bo si to tak vsugerujes ze is to uz neodsugerujes.. mas kratkodobe prihody.. hodikde na tele.. sm ti postihne len uricte miesta alebo mas unavu .... naozaj .. vykasli sa na to.. alebo poriadim ti este jedno.. vravela sm to aj myis.. kukni sado kartoteky.. ak mas zvýsene igg to svadci o autoimunitnom procese.. ale nemausi to byt nevyhnutne sm.. myis to mala tusim po prekonani hepatidity...