ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
caute holky, ste tu?
dobru a mozme sa strasit zas zajtra :)
myis.. mas pravdu.. ja uz taham ta het.. tak paaaa babenky a drzte sa.. ta nech vam nic netrpne:-)
ja som sa minuly rok bala, ze mam HIV alebo nieco hrozne ako hepatitidu B,C a nakoniec som bola v takom stadiu, ze som mavala casto bolest hrdla. Doktori hovorili, ze nemam ani zapal, aj vytery z hrdla mi robili aj z nosu, pozerali kamerou do hrdla a vraj ciste ako babatko. Lenze ja som si stale myslela, ze ma boli a mam ho zapalene (lebo som si precitala, ze pri HIV si casto chora). Potom som sa odhodlala a dala si spravit testy po skoro roku trpenia a den, ako mi vysli negativne tak od toho dna mam pokoj s hrdlom
Baby, podme het, dnes je sobota a my sa tu strasiakujeme so vselijakymi diagnozami. Najlepsie je ist za doktorom a basta
ja som ockovana voci Hepatitide B a meningitide.. Tak ma nestras
boze prepac.. :-D.. ja uz asi neviem co mam od sameho stastia robit.. len sa podpisovat za iných.. bo si kopirujem mena ked odpisujem.. vies.. a nejako intuitivne tam ze meno a kopiruj
Vsak snad doktori nie su idiotkovia - ukazovala som testy asi 5-tim, plus mojmu dobremu kamosovi doktorovi a nieco by povedali. My nie sme doktori, tak tu budeme zbytocne mudrovat. Dobru nocku Soravia a zastav sa obcas
som ockovana prosti hepA?B..a vraj aj to mockovanie môže vyvolat Sm.zacne sa autodestr. proces a vlastne antibodies napadaju myelin. vlakna a nicia ho
okej.. neberem ti to.. ale to by potom znamenalo ze skleroza multiplex sa da zistit z krvi.. co je trosku hlupost.. a sm je sama o sebe protilatka.. tak jeto cele diskutabilne.. je to zvýsena az agresivna imunita co ti vsetko dojebkava...