ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
ak simysliš že tvoja diag.je SM mala by si s tým hned teraz začať niečo robiť,lebo ti to poserie celý život,môžem ti poradiť.je to na dlhší čas ale funguje to ak máš záujem napíš. m.troksiar@akuna.sk
ahojte baby, ako:????
ja nanič..mam blbe pocity ...tiká mi ruka a oko...mam pocit ze padamma pritom idem normalne mam pocity že mi nohy vypovedaju každu chvilu a ja budem ako hruska na zemy...to ked idem po ulici..doma v pohode ked som skacem na jednej nohe a nist ..
to ten pocit ze padam, je tiež znak SM??
jaaaaaaaaaaaaaaaaj...potrebujem bud panáka alebo AD
Caute baby, teraz som dosla od zubara. Vyrastli mi dva zuby mudrosti a jeden sa mi zapalil.. Hrozna bolest.. Mam brat antibiotika, ale musim ist najprv za mojim gynekologom, lebo zubar vie asi prd.. Som cela ubolena
neodpoviem... neboj..ale ibatolko ze viem ze zasklby..to je tetania .. a ja tu tetaniu mam.. ale tu som pre nieco ine... v tomto fore.. ale som tu asi jedina co ma tuto chorobu suspektivnu.. ostatní len dumaju.. mozno mam.. ale to snad nie.. ALS je pekne husta vec.. fuj.. ale vraj sa to netýka mojej vekovej kategorie tak som v pohode... inak als je to iste ako svalova distrofia??
vlastne verony, neodpovedaj mi na otazku, lebo zas sa budem porovnavat a hladat na sebe priznaky.. berie mi to energiu.., chut a elán..
nepisme si tu ako mešuge ...lebo je to na hlavu..
PLS..verony.. neodpovedaj
shojte, svalove zášklby nie su priznakom SM.. je to skor tetania....vlastne..je to nieco ako situacia pred krčom....:)
alebo ak tak ALS..ale to je fakt huste:))))
robim si prcu:)))
veronika nesvrbi ta cele telo??nemas pocit akoby do teba pustali elektriku...
ja sa mam stale rovnako..dnes mi deti povedali že som nervak a ze po nich hučím..:)))
a ty sa mas ako??? myis:-)
dakujem za otazku myis:-) ale ja sa citim stale rovnako.. nemam nijake bolesti, sem tam mozno torsku hlava ale to moze byt kadeco ine.. a ta noha stale to iste... a svalove zasklby... podoba sa to na asl:-D... to je tiez husta vecicka... ale vidis.. nemyslim ze by som ju mala
To teda hej, ako sa citis Verus?
avoj myis.. dnes dako dovolenkujeme.. he.. uz sa s tým tolko nerap.. kasli na to.. paaaa. a ak sa tu este dnes obajvis sladke snicky bez nocných mor a la skleroza multiplex