Skleroza multiplex

Ivka 1

Ak sa chcete dozvedieť viac o SM a aj to ako sa dá toto ochorenie pozastaviť alebo
zlepšiť stav, napíšte mi na mail.

sony

lenkam prepáč ale myslím, že toto fórum ako každé iné je verejné, takže rešpektujme sa navzájom a kto rozumnejší sa nad banality povznesie. Nechcem byť osobný ale hovoriť o radách a skúsenostiach s diagnózou skleróza multiplex tiež nie je najšťastnejšia kombinácia.

myis

Lenkam, jediny clovek, kto tu nieco kazi, si ty, moja mila!! Ked tu uz nikdy neprides, tak tu ani nikomu chybat nebudes! Sa tu snazis asi robit nejakou zaujimavou, nezda sa ti?! A ak by si si nahodou nevsimla, tak Veronika je takisto na tom dost zle, tak ju laskavo neurazaj! Ale aspon nie je taka mizerna trubka ako ty!

soravia123

Vieš, toto je slobodne forum amôže sem prisť ktolen chce a napísať čolen chce..
aj človek ktorý nema Sm môže tápať, byť smutný a nešťastný a potrebovať oporu aspon psychickú...rád sa popýta na príznaky...na spôsob diagnostiky..
nechám preto prečo si taká nevrlá ..a hned píšeš a menuješ konkretne osoby...
Co si cakala, ze tu budú vypisovat ludia kolko mali atakov, kedy boli prvý krat na vozíku, ako ich ťahá doboku..ako nedobehnu na wc a pocikaju sa...
ok..ale si na zlej stranke..ereska.cz alebo sklerozamultiplex.sk to istí..tam najdes skalných..a môžte si pochlebovať..a bavit sa trebars aj o stolici..ktorú mas resp. nemáš...

lenkam79

Ahojte,

chcela by som vyjadrit svoje nesmierne sklamanie. Naposledy som bola na tomto fore koncom augusta a odvtedy pribudlo 13 stran prazdnych odkazov, akysi pokec medzi 2-3 osobami. Nakolko som bohuzial jednou z tych s diagnozou SM, padlo mi predtym dobre precitat si na tomto fore nejake rady, skusenosti... Ale po tom co som si teraz zbezne precitala co sa tu za par tyzdnov udialo, sa na toto forum uz asi nevratim. Chcem Vas poziadat, mily Myis a Veronika, nekazte nabuduce podobne fora a chodte radsej na pokec.
Dakujem.

soravia123

mhmhmh. mas na mysli nejaku alternativnu medicinu? najprv sa dam vysetrit a uvidime..co povedia lekvari:))))
a pls..som labilná nestras ma..