ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Vazeni prispievatelia.
Preco niektori z Vas osocujete ludi,ktori chcu pomoc,naozaj to nema uroven.Dost davno som pisala o manzelovej diagnoze SM,pomaha mu velmi Aloe vera,ataky a zapalove loziska na mozgu nepribudli ani po 2 a pol roku.Z nasho pohladu je to vyborna vec,ak mate zaujem o blizsie informacie,ozvite sa na e mail.
a prosím aj nejaké príznaky keby mi mohol niekto vymenovať...
prosím vás aké poruchy videnia sa u vás vyskytujú? lebo ma plašia, že tie moje s tým môžu súvisieť. Ďakujem
Cholesterol je potrebny pre funkciu tela, budovanie nervov, zacelovanie prasklin na zilach atd.
Vacsina ludi ma podla dnesnych lekarskych nazorov velmi vysoky cholesterol, osobne s tym nesuhlasim.
Ale cholesterol sa da zvysit prijmom z potravin(masove vyrobky, vnutornosti) alebo vytvaranim v peceni.
Na to treba material tuky a bielkovinym a pripadne prebytocne cukry(cholesterol je lipoprotein=tukovobielkovinna latka)
Tak celkom nahodou nie si vegetarian alebo nedietis? To by bol priamy dosledok
prosím poradí mi niekto ohladom SM?
moja endorinologička mi zislila strašne nízku hladinu celkového cholesterolu v krvi a spätným zistením zo skorších rokov mám tak isto podpriemerný cholesterol tak asi v priemere 3,4 a vyjadrila sa,že by to mohlo viesť k SM....vie mi niekto poraditiť ohľadom tejto témy?
cau soravia123nemienim ta strašiť iba ti pripomenút ...čas je proti nám a v tejto diag zvlášť poznáš štádiá sm ?hľadaj?
lenkam 79.. zlata moja.. ja som mala sm diagnostikovanu pol roka... potom mi prisli na tetaniu a mam ju zase len suspektivnu... ale vcera som bola na endokrinologickom vyestreni a doktorka rasne vylucila tetaniu... ze podla nej ise o sm.. ja niesom tetanicky pripad.. tak som zase len doma.. tak radsej sa staraj o seba a ked chces jednat iba vylucne s smkarmi.. chod na jednu z ich stranok.. ked ti je z neesemkarov tak zle...
tak asi ano. Vy ste poslala pripomienku o 12.12hod a ja o 06.06hod. dobré nie. A nehádžte ma do vreca s kamošššmi.