Skleroza multiplex

eva h.

Vazeni prispievatelia.
Preco niektori z Vas osocujete ludi,ktori chcu pomoc,naozaj to nema uroven.Dost davno som pisala o manzelovej diagnoze SM,pomaha mu velmi Aloe vera,ataky a zapalove loziska na mozgu nepribudli ani po 2 a pol roku.Z nasho pohladu je to vyborna vec,ak mate zaujem o blizsie informacie,ozvite sa na e mail.

ooo

prosím vás aké poruchy videnia sa u vás vyskytujú? lebo ma plašia, že tie moje s tým môžu súvisieť. Ďakujem

RNG

Cholesterol je potrebny pre funkciu tela, budovanie nervov, zacelovanie prasklin na zilach atd.
Vacsina ludi ma podla dnesnych lekarskych nazorov velmi vysoky cholesterol, osobne s tym nesuhlasim.

Ale cholesterol sa da zvysit prijmom z potravin(masove vyrobky, vnutornosti) alebo vytvaranim v peceni.
Na to treba material tuky a bielkovinym a pripadne prebytocne cukry(cholesterol je lipoprotein=tukovobielkovinna latka)
Tak celkom nahodou nie si vegetarian alebo nedietis? To by bol priamy dosledok

ziafranca

prosím poradí mi niekto ohladom SM?
moja endorinologička mi zislila strašne nízku hladinu celkového cholesterolu v krvi a spätným zistením zo skorších rokov mám tak isto podpriemerný cholesterol tak asi v priemere 3,4 a vyjadrila sa,že by to mohlo viesť k SM....vie mi niekto poraditiť ohľadom tejto témy?

milko

cau soravia123nemienim ta strašiť iba ti pripomenút ...čas je proti nám a v tejto diag zvlášť poznáš štádiá sm ?hľadaj?

veronika

lenkam 79.. zlata moja.. ja som mala sm diagnostikovanu pol roka... potom mi prisli na tetaniu a mam ju zase len suspektivnu... ale vcera som bola na endokrinologickom vyestreni a doktorka rasne vylucila tetaniu... ze podla nej ise o sm.. ja niesom tetanicky pripad.. tak som zase len doma.. tak radsej sa staraj o seba a ked chces jednat iba vylucne s smkarmi.. chod na jednu z ich stranok.. ked ti je z neesemkarov tak zle...

sony

tak asi ano. Vy ste poslala pripomienku o 12.12hod a ja o 06.06hod. dobré nie. A nehádžte ma do vreca s kamošššmi.